Fortsättning på uppladdningen

Åkte till BK en sväng och tränade lydnad idag. Har inte mycket tid, för jag ska läsa en artikel innan jag går och lägger mig så det får bli en kortis!

Till att börja med kändes han sådär, ofokuserad, men det släppte ganska snabbt och sen kändes han bra. Riktigt bra. Men rutan gick sådär första gångerna, la sen ut en target på två skick och skickade sen utan target. Då gick han bra, hittade positionen snabbt och fint. I dumrutan blir han lite besvärad av käpparna, behöver träna oftare med just käppar! Resten gick fint. Det känns ok tills på söndag förutom rutan och det faktum att jag inte kommer kunna träna fredag och lördag för att jag och Eva Marie ska till Borås. Menmen, det kommer fler tävlingar om rutaninte vil sig på söndag. Det är ju så himla många moment som ska hålla ihop på samma gång!

Håll tummarna för oss, nu kommer det inget mer här förrän efter tävlingen!

Publicerat på 22 mars 2007, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Caroline:
  Har problem med att skriva den här kommentaren. Tar tid när man håller tummarna…

  Ulrika:
  Håller tummarna hårt! Lycka till

  Lisa:
  Lycka till på söndag! Det kommer gå bra!
  Vi ses och hörs!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: