Lydnad lydnad lydnad

Just nu är det mycket lydnad.. Anna och jag var på BK både igår och idag, en ren fröjd i det underbara vädret! Igår tränade vi lite moment , med MASSOR med störningar pga allmänträningen som pågick för fullt. Vi fick lite skotträning på köpet också, inga problem för någon av hundarna.

Idag körde jag och Troll hela eliten med dirigering. Är ganska nöjd med det mesta, mycket bättre ff idag och han höll i dumrutan också. Rutan är fortfarande ett problem och det känns som att jag har en plan, det är mest att det tar lite tid… Dirapporterna ställde till det lite idag, men resten flöt på. Han kändes mycket bättre trots dirigering och som sagt, särskilt ff höll han ihop fint på! Han går faktiskt bättre och bättre ju längre tiden går och Anna körde ett ganska långt program åt oss! Jag har tränat sittande och liggande i grupp efter helgens grava misslyckande och han sitter och ligger perfket. Han rör inte en tass, trots väldiga störningar igår. Himla skumt det där…

My körde ett pass med alla moment utom platsen och hon gick verkligen strålande! Riktigt dunderbra faktiskt! Kanske blir det en debut snart ändå… Hon har ju inte direkt någon uthållighet än, men hon har grymt mycket bättre fart och glöd nu! Kanske beror det på att vädret passar henne bättre??

Publicerat på 28 mars 2007, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Reneth:
    Du får sända hit My så kan hon träna på att ligga på blöt tvätt ihop med Idifix

    Gilla

%d bloggare gillar detta: