Lera och lydnad

Idag fick vovvarna följa med på exkursion till några kalkkärr i Motala. Min grupp i den nya kursen ”våtmerker och rinnande vatten” ska nämligen göra en arbetsplan för att restaurera området. Det är för Motala kommun och det är riktigt kul att göra något mot en potentiell framtida arbetsgivare!

Kärr och hundar är något som går sådär ihop. Hundarna har väldigt kul, men dom ser ut därefter! My var nästan helt svart och Troll var inte mycket bättre. Det var ett underbart väder att vara ute i, strålande sol när vi satt och fikade och diskuterade hur vi ska lägga upp arbetet, och hundarna vandrade runt och nosade, busade och hade det bara bra.

Men det fanns en hake.. Idag var nämligen Happy dogs, hundfotograferna, på hundaparadiset och jag hade tid 16.20 för en fotografering. Inte så kul att ha svarta hundar på väggen, iaf när det är lite vitt på dom i verkligheten… Så när vi kom hem blev det bad och föning, ingen hund var särskilt imponerad, men båda ställde upp och samarbetade. Fotografen var ilsnabb och knäppte flera bra kort så det blir spännande att se vad det blir!

Sen åkte vi till BK för ett lydnadspass med Anna! Troll gick riktigt bra idag, alla moment kändes fina och jag tror på att träna ofta ofta med honom. Nu har vi nämligen kört alla dagar den här veckan utom måndag och nu känns han rätt så stabil! Tom rutan satt perfekt idag! Däremot har han blivit lite osäker på vittringen igen, alltid är det något!!

Publicerat på 30 mars 2007, i Biologi, Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Sandra & Thyra:
    Happy Dogs har jag hört är duktiga och tar bra bilder

    Åsa o toktassarna:
    Vi ska hålla tummarna!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: