1a pris i eliten!

Idag satte vi det! Mitt ”nu jävlar” från förra helgen, samt ganska intensivt tränande den här veckan satte sina spår och vi lyckades hålla ihop hela programmet utan nollor!

Sittande, betyg 10, inga problem idag!

Platsen, betyg 10, låg som en sten.

Fritt följ, betyg 8, DK, sitter långt fram, gnäller, växlar postion. Han kändes inte alls med mig och laddade som tusan och nästan exploderade framåt  första gången jag sa fot. Ett par gnäll blev det i början, men bara lite, så det kändes inte värt att bryta för .. Svårt att vara helt konsekvent på tävling.. Han samlade iaf ihop sig vartefter programmet gick, så mot slutet kändes han riktigt samlad!

Dumrutan, betyg 6,5, långt fram i transport, sitter ej. Han stannade på sittandet. Irriterande, för det kan han! Menmen, så är det ibland. Annars kändes han ngt bättre än vad han brukar, han är ofta lite otålig just i dumrutan.

Inkallning, betyg 8,5, tempo, nosar. Nosningen missade jag, det vet jag inte när det hände. Tempot är svårt.. Svårt att få till snygga halter och lägganden i högt tempo, svårt att få upp tempot när förväntan finns på stoppkommando..

Rutan, betyg 5,5, 3 extrakommandon, ngt svårdirigerad. Mm, vi har ju lite problem i rutan, det har jag skrivit om förut. Känns ändå som att vi är på väg åt rätt håll, på träning iaf. Får väl förhoppningsvis se resultat på tävling framöver!

Dirigeringsapporterna, betyg 9, omtag. Annars gjorde han det fint!

Metallen över hinder, betyg 7,5, DK, leker. Här hade jag nästan lika gärna kunnat få en nolla.. Troll tappade helt bort att han skulle hoppa på tillbakavägen och var på väg runt hindret, jag vrålade i HOPPA! och han hoppade ganska snett över. Bra att han vet vad det betyder iaf. Busplutt!

Vittringen, betyg 8,5, 2 omtag. Han har varit tveksam igen de senaste dagarna så jag körde peppträning i högt gräs med bara en pinne. Funkade tydligen, men vi behöver träna MER!

Fjärren, betyg 8, DK, flyttar sig 1 dm. Han låg som en sten vid ställandet. Började nog bli trött tror jag. Jag har kanonfina skiften på träning, men det håller inte riktigt på tävling. Än.

Totalt 256,5 p och 1:a pris! Det räckte till en 2:a placering av fem ekipage. Vann gjorde Lillemor Ekström med Krollie och dom är ju i en annan klass än oss kan man ju säga

Precis på marginalen! Jag trodde inte att vi hade klarat det så det blev en väldigt positiv överraskning! Nu ska vi jobba vidare på det momenten vi har problem med och hoppas att vi sätter ett föstapris nästa gång också, gärna med liiite mer marginal!

Publicerat på 31 mars 2007, i Lydnad, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Bea:
  TJOHOOO!!!! Grattis!!!! Shit alltså! 1:a pris i eliten!!! Jag är så göad för er skull!!! Nu är dte bara att finslipa lite, så tar ni de två sista!

  Petra:
  Härligt jobbat! Jag och Nitro hade både 255 och 257 (eller om det var 256). Kör hårt och lycka till på kommande tävlingar!

  Åsa o toktassarna:
  Grattis!

  Heléne,Jacke&Mick:
  Grattis till 1:a priset i elit! Många fina moment! Kul att se!

  Eva:
  GRATTIS!!!! Ni är SÅ himla duktiga!

  sofia & vovvarna:
  Wow, grattis superkul! Det här är ni väl värda! Ni har ju kämpat hårt för det, så kul att det äntligen kom!

  Cissi:
  GRATTIS! Vad skönt det måste kännas när ni tränat så hårt! Kanon duktigt av er båda två!

  Lena!:
  GRATTIS!! Åh vad ni ÄR duktiga!!!

  Reneth:
  Grattis kanon bra helt enkelt

  Ann:
  STORT Grattis från oss!

  Lisa:
  Grattis Hedvig och Troll! Vad härligt med ett 1:a pris…blir allt lite avis 🙂

  Ulrika:
  GRATTIS och mycket bra jobbat

  Linnéa:
  Grattis till första priset! Härligt!

  Eva:
  Du är utmanad! se min blogg.

  Johanna:
  GRATTIS! Jättebra gjort från er båda två! Och så himla skönt det måste kännas!

  Sandra & Thyra:
  Grattis ännu en gång! Hoppas bilderna kom fram. Fick ett mail att det ena var för stort, men hoppas det andra kom fram. Ena bilden blev kanon på er

  eva marie:
  NI ÄR BÄST!!! stor grattiskram

  Ninnie:
  Jättegrattis!

  Sandra & Thyra:
  Då har vi gjort ett nytt försök, hoppas de kommer fram nu.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: