Heldag på BK

Jag träffade Anders vid klockan 11 på BK för genomgång av nyttig kunskap som kan tänkas behövas när jag ska vara tävlingsledare i Linköping BK:s lydnadstävling den 25 april! Nu kan jag nog ALLT! Tack Anders!!

Anna var också där och vi tränade lite separat, lite agility ihop och tog en fika och en promenad! Det blev verkligen en heldag, jag var inte hemma förrän 15.30!

Lisa dirigerade mig i eliten, tack!! Troll kändes stabil förutom vid rutan, där han drog iväg i stora svängar utan att vara i närheten av rutan! Han kollade inte ens åt det håll jag pekade! Körde ett par gånger till efteråt och då gick det bättre. Men det är bara att inse att det just nu är väldigt instabilt. Trots träning så sitter det inte!

Resten kändes iaf bra, han höll ihop bättre än vanligt i ff, vilket kändes KANON!! I dumrutan flyttade han två tassar i stannandet, ajabaja.. Han kan stanna bättre i inkallningen, menmnen. Rutan gick, som sagt, inte så bra. Dirapporterna gick kanon, förutom lite vingligt avslut. Hoppet och metallen gick fantastiskt, men efteråt, när jag körde igen, gick det inte alls. Pepptränade ett par gånger, sen gick det igen. Han gillar inte metallen, och dessutom slog han i ett framben sist så det kan vara det som spökar. Vittringen satt kanon (lite tugg, som jag inte ens försökt jobba bort. Är nöjd om han tar rätt just nu..) och fjärren gick bra! Är nöjd totalt sett!

Agilityn då..

My

Fick springa över balansen och A-hindret, springa genom platten, hoppa över hinder och genom däcket, samt gunga upp och ner på gungan under intensivt korvätande. Hon hade kul och gick bra! Jag är väldigt glad att hon verkar gilla platten, som ju inte är så lätt när man är liten, men hon jobbar verkligen för att komma igenom och verkar verkligen gilla det! Sen till slut tränade vi på slalom och det kändes som att hon idag fattade att hon ska gå mellan pinnarna, fast vi har ingen fart än så länge.

Troll

Troll fick köra handlingsövningarna från Annas kurs idag igen, fast den här gången spegelvända också. Han kändes väldigt fin, mycket bättre än sist! Fast jag måste jobba på att bli snabbare, jag har lite svårt att hinna med bytena. Eller snarare, jag hinner, men det blir inga snygga svängar. Sen fick Troll jobba lite på kf och på slalom också. Han jobbar verkligen fint i slalomet, han är mer självständig och mindre tittig på mig. Idag klarade han att gå in i slalomet när jag var ett par meter bakom honom! Han har helt enkelt lite bättre koll på vad som förväntas av honom! Kf gick också bra, han kan missa uppfarterna på A-hindret mend et har vi kört på minst i vinter. Gungan tycker han är lite läskig och han tar det lite sakta när den slår över. Han behöver lite mer självförtroende där.

Igår måste jag också berätta om! Min bil gick nämligen rakt igenom besiktningen!! Den allra första bil jag ägt (av 3) som har gått rakt igenom utan anmärkning!! Hurra!! Jag var så himla lättad när jag åkte därifrån!!

Sen åkte vi och vallade en sväng! Det blev ganska kort, för ett får ramlade (av sig själv, när det försökte vända på en femöring) och fick ont i ett ben så vi fick sluta. Men innan hann vi med lite fösning, flankeringsövningar, drivning och en delning. Han gick rätt så lugnt, vill hetsa, men går att få ner i tempo. Fåren, däremot, dom var helt tokiga! Skuttade och bockade och gjorde krumsprång så jag jag bara stod och skrattade åt dom! Så himla söta!!

Publicerat på 06 april 2007, i Agility, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Bea:
  Vad härligt med bilen! Ska besiktiga min den 4:e maj…gulp! Men…har du ägt 39 bilar

  Hedvig:
  Till Bea:
  Näää nu har det visst blivit väääldigt fel

  Lena:
  GLAD PÅSK till dig och vovvsen. Lycka till i Norrk såg du var anmäld. Kramis

  eva marie:
  TACK!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: