Helt hysteriskt

Mitt liv går i ett aningens för högt tempo just nu. Kanske därför som jag igår fick ett migränanfall nummer 2 på två veckor? Inte vet jag, men jag blev sängliggande hela dagen igår och har mått sådär idag. Jäkla huvud! Ligger därför lite efter i skolan och har dessutom 100 saker inbokade nästa vecka, som ett 2-dagars besök i Kristianstad med skolan, vara tävlingsledare för Lydnadsklass 1 o 2 på onsdag, Annas och min agilitykurs som börjar på torsdag och desstom ska Troll starta agility 28-29 april samt den 1 maj. Fullt upp alltså!

Idag var det samträning på klubben och jag försov mig! Ja, ni läste rätt, jag tog en tupplutr på eftermiddagen för att vila huvudet och jag vaknade inte förrän kl 18, när jag skulle varit på plats! men det blev tränat ändå!

Troll

Hoppade först en kombination med slalom x flera och han klarade ingångarna riktigt bra! Han får upp farten ritkigt bra en del gånger också, han börjar förstå hindret! Sen körde vi en bana som var ca klass 1 och jag tappade honom lite så att han sög på fel hinder och fick ett par snurrar. Det svåra med vår bana var att avstånden blev långa och då blir Troll tveksam och vänder och kollar när jag hamnar långt bakom. Men kf satt rätt bra, han rev bara något hinder och känns ändå helt ok!

My

Mysan fick hoppa flera hinder på rad med full fart, mest en fartövning egentligen. Hon hade riktigt bra sug och drar över A-hindret och balansen i full galoppHon travade igenom slalomet och hade sug över hindren! Hon blev tveksam på platta tunneln idag, men efter ett par gånger med hjälp så sprang hon igenom utan hjälp igen. Till slut fick hon gunga lite, hon går fint ner i lekställning och står helt lugnt när jag släpper gungan från ca 30 cm idag. Duktig tjej!

Publicerat på 18 april 2007, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Åsa o toktassarna:
  Japp, det har jag visst! När och var vill du ha det?

  Ulrika & Nero:
  Dags att dra ner på tempot?Känner igen det där, allt är roligt men huvudet hänger inte riktigt med Ta det lugnt och vila, du hinner

  Ida och kezo:
  Känner mej också alldeles för uppbokad.. jämt.. Hinner ju aldrig träna så mycket som jag skulle vilja. Hur Tranås ska gå återstår att se. För denna veckan vet jag inte hur jag ska hinna träna?

  Kul att det gick bra i onsdags! Jag måste försöka komma iväg och ta ledigt fårn möten en del onsdagar så jag kan träna.

  Ses på onsdag!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: