Hemma igen!

Jag kom hem igår från Kalmar och åkte genast ut till klubben för att iaf vara med på slutet av agilitykursen, och för att hämta My och Troll! Så himla härligt att se dom igen, jag gillar inte att vara tvungen att lämna bort dom så mycket! Jättestort tack till Johanna, som ställde upp och hjälpte Anna under dom första 45 minuterna innan jag hann dit, jättesnällt av dig!!

Tränade lite efteråt och det känns riktigt bra, Troll klarade nästan alla slalomingångar, det är bara när han blir trött som det blir fel. Alla kontaktfält satt också, och han känns fokuserad och lättstyrd! Skönt att han funkar även efter en vecka utan träning!

My var det en himla fart på, hon sprang jättefort över A-hindret och balansen! Platten gick bra också, och hopphindren. Till sist tränade vi på slalom i cirkel som vi fått tips om av Eva Marie! Det verkar som att My köper idén, det känns både smidigt, pedagogoskt och roligt!!

Imorgon bär det iväg till Oskarshamn för 4 starter!

Publicerat på 11 maj 2007, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hemma igen!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: