Vallning mm

Igår blev det många turer fram och tillbaka för Oskarshamnstävlinggens stackars tävlingsledare. Hon har ringt till dom flesta som hade någonting med tävlingen att göra i lördags, plus en hel del till! Jag uppskattar verkligen hennes jobb att reda ut saken, TACK Reneth!! Domaren som dömde klassen tyckte inte att det var så farligt och eftersom jag inte sa till TL på tävlingsdagen så är det inte mycket som kan göras om domaren inte tycker att det är något att anmäla. Jag kan om jag vill anmäla till SKK på egen hand, men det är inte troligt att det faktiskt händer något. Jag fick iaf reda på att tjejen startat sitt första lopp i världshistorien och med pojkvännens hund, dessutom så var hon tydligen otroligt nervös, så att hon hade helt enkelt ingen koll på hunden. Jag tror att pojkvännen stod vid startfållan och det förklarar varför hunden gick mot oss. Jag och Troll stod kanske helt enkelt i vägen när den var på väg till husse.

Jag tycker fortfarande att det var oacceptabelt vad som hände, möjligen är jag överkänslig pga av vad som hände för några veckor sedan, men med bakgrundsinformationen samt det faktum att Troll inte blev skadad så tänker jag inte gå vidare i den frågan. Det är mycket möjligt att den här hunden aldrig kommer att starta agility igen, men om den gör det så kommer jag att hålla ett extra öga på den, just in case…

Tack iaf för ert stöd!!

Vi åkte och vallade en snabbis igår, det var väldigt länge sen nu. Fåren hade varit med om en prova-på dag med beardisar och var rätt så trötta. Jag körde bara en kort stund med drivning, ett par korta hämt och lite fösning. Fåren var så himla tröga så det var svårt att fösa öht, men lite drivning funkade och Troll höll faktiskt tempot nere! Duktig plutt!

Nu är det pluggdags!

Publicerat på 14 maj 2007, i Just nu, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vallning mm.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: