Veckan som gått

Jag har haft tusen saker att göra den här veckan och har itne tid nu heller, men en kort redogörelse för veckan kommer här!

Måndag: Hämtade priser till vår tävling och sen åkte jag till BK. Det började regna så jag tränade bara med Troll. Satte upp fyra olika rutor och skickade Troll, 3 med targets, 1 utan. Han gick riktigt bra! Ff gick också strålande och dirapporterna också. Vittringen däremot strulade lite, jag lade flera pinnar i högt gräs och bara en som luktade mig, de andra var luktfria. Han hade lite bråttom tror jag.

Tisdag: Tränade snabbt agility med Troll på en rätt knepig kombination som Therese och Eva Marie satt upp! Det gick rätt så bra, även om Troll tog fel hinder ett par gånger. Sen byggde vi banan inför vår inofficiella tävling och delade upp priser! Skoj, men tog tid!

Onsdag: Idag hade vi vår inofficiella tävling! Det gick riktigt bra, vi gjorde inga större missar förutom att några protokoll inte blev klara så att vi råkade kalla upp fel person till vinnare… Pinsamt! Annars flöt det på fint! Troll gjorde hyfsat bra lopp, men jag fick honom inte igenom slalom i ett hopplopp och då blev jag riktigt irriterad. Som tur är så gick han bättre i nästa hopplopp och där fick vi bara 5 fel för en port i slalom. I andra gilityloppet så klarade han slalom, skönt! Jag fick köra Piraya i hopploppet, TACK Eva Marie!! Det var jätteroligt, Piraya var lite tveksam och kollade konstigt på mig först, men sen sprang hon! Jag fick inte henne att gå lika fort som hon gör med Eva Marie, men vi gick nolla och kom 3a iaf!

Torsdag: Kurs för våra nybörjare! Dom är verkligen jätteduktiga och några klarade slalom på 8 pinnar utan större hjälp idag! Verkligen ambitiösa elever som tränar och jobbar mellan kurstillfällena! Jättekul!! Sen fick Troll och My köra lite agility! My var riktigt i farten och gick strålande! Jag försökte få till ett framförbyte vid däcket, som vi haft svårt med på tävling. Det var svårt på träning också! Men slalomet satt idag, riktigt bra! Han kan det ju egentligen om han tänker efter.. Sen körde vi ett lydnadspass också. Rutan träning och fritt följ med Troll och lite ff med My. Var nöjd med båda hundarna!!

Publicerat på 25 maj 2007, i Agility, Agilitysektorn, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Eva:
    Jag missar tyvärr Breviksnäs i år. Landslagsuttagning den helgen!

    Eva:
    Vad roligt med IK 1-planer!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: