Varm dag!

Jag och Anna åkte till BK på kvällen och tränade! Idag har det varit tiktigt varmt och jag är tacksam över att min lägenhet ligger i norrläge! Förhoppningsvis ska den inte bli för varm i sommar..

Troll

Lydnad: Idag strulade rutan riktigt ordentligt! Fattar inte varför men han sökte inte alls upp den utan sprang bara runt ett varv och ställde sig vid konen igen! Solsting? Väldigt märkligt iaf.. Resten gick bra iaf, är inte helt nöjd med fria följet där han gärna går lite för långt fram ibland. Men funkade fint på resten. Dumrutan funkade jättefint, dirapporterna satt perfekt, hoppet gick bra, inkallning var helt okej. Vittringen funkar ganska bra, han tar bara i den rätta, men tar upp rätt pinne, släpper och nosar lite till innan han kommer in med rätt pinne. Han är lite osäker på om det verkligen är rätt.. Några tips??

Agility: Vi har inte tränat jättehårt agility nu eftersom det blivit mycket lydnad och det kändes framförallt precis i början. Lite het och lite slarvig. Efter ett par vändor så kändes han riktigt bra. Slalom gick bra, men enligt Anna så kollar han till på mig mellan varje port. Behöver mer framåtsug! Tips här också kanske?

My

Lydnad: Körde bara apport med henne. hon fattar rätt så bra att hon inte ska ta den när jag bara håller fram den, och hon tar den när jag säger så, men hon håller den för kort tid för att det ska vara tävlingsmässigt. Uthållighet behövs! Tränade ingen mer lydnad eftersom jag ville ha henne laddad till agilityn!

Agility: Hon var pigg och duktig idag! Klarar hela slalomet i långsamt tempo! Hon vågade springa upp på gungan och åka långsamt ner idag! Och hon hoppade fint också.. Duktig tjej! Hon blir bättre och bättre att träna!

Anna tog med kameran idag och fotade mig och vovvarna!

Publicerat på 06 juni 2007, i Agility, Foto, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Varm dag!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: