2 bra lopp

Idag har vi varit i Frövi och tävlat! Det har varit smällhett, Annas telefon meddelade 29 grader i skuggan.. Det har dock inte bekommit Troll något särskilt, han tycker att det är lite jobbigt att jobba länge och han tar slut fortare, men inte mer än att han fortfarande kan göra ett bra jobb! Åtminstone på agilityplanen!

I hopploppet stod slalomet riktigt elakt efter däcket och från kl 2!! Det tycker jag är elakt för en klass 1.. Troll var på väg in rätt, men ramlade ur när jag kom ifatt och vi fick en femma. Resten gick bra och vi kom 6a i klassen!

I agilityklassen gick det så himla strålande, slalomet satt perfekt och alla kf gick exakt som jag vill! Han gled av lite på sidan på balansens nerfart, men det var inte hans fel. Vi var så HIMLA nära en nolla och så kraschade han in i sista hindret.. Så himla synd! Jag svor lite när jag gick ut, samtidigt som jag var så nöjd med Troll! Problemet tror jag var att jag inte placerade mig som jag tänkt vid de två sista hindren. Om jag hade gjort som jag tänkt så tror jag att han hade klarat det.. Visar bara vikten av att göra som man tänkt! Vi kom 4a, ingen var felfri i det här loppet så att om vi klarat sista hindret så hade vi vunnit! Närmare kommer man ju liksom inte.. Film kommer på det här loppet!

Anna gick det kanon för, hon fick en SM-nolla med Yra och VANN hoppklassen med Asko! Jätteduktiga!!!

I torsdags så var det avslutning på agilitykursen! Vi gjorde en liten bana och dom har verkligen blivit jätteduktiga!! Det har verkligen varit jätteroligt att hålla kurs! Efter kursen åkte jag och vallade. Tränade bara på att låta honom göra mycket själv, små hämt och drivningar där jag bara håller ner tempot men inte säger exakt vad han ska göra. Det gick rätt skapligt tycker jag! Mysis tränade lite gungan och slalom och gick kanon!

Igår så vallade jag med Barbro på fm och vi tränade lite på hämt! Fåren drog åt vänster för Troll och han tappade dom in i skogen och det blev lite strul att reda ut det. Med viss hjälp från Brabro och Taj så redde vi ut det.. Men Barbro tyckte att han höll ett jättefint djup och att han gick fint ut i hämtet. Han var lite tveksam om han skulle köra mot Barbro, men bestämde sig för att valla mot mig, bra beslut! På kvällen så åkte vi och badade en sväng och det uppskattade Troll verkligen! Sen körde vi ett lydnadspass och Troll gick riktigt bra! Ställde upp rutan som jag gjorde sist och idag gick det bra! Det enda som strulade var dirapporterna åt höger. Alltid är det nåt..

Publicerat på 09 juni 2007, i Agility, Lydnad, Tävla, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Cissi:
    Härligt att ni gjorde bra lopp! Snart sitter det hela vägen också, och då kommer ni garanterat vinna!

    eva marie:
    GRATTIS till bar resultat, nästa gång då jäklar!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: