Skit-DM och film från Frövi

Igår var det DM i lydnad och Troll gick så himla dunderdåligt så att jag bröt i fria följet och gick ut, väldigt besviken och upprörd. Troll gick inte ett steg fot tillsammans med mig utan larvade runt som att vi var på promenad, gnällde ibland och tittade på allt annat än på mig. Jag dk-ade flera gånger, men inget resultat och när jag skulle göra helt om i långsam marsch så gick Troll rakt fram och då tappade jag faktiskt humöret och gick ut från planen. Igår var jag väldigt besviken och arg, för varför kan han gå superduperbra på träning, men så katastrofalt dåligt på tävling? Det finns massor av saker som man kan skylla på, som värmen osv, men han gick verkligen inte ett steg med mig och han hade legat i skuggan och var inte varm när vi gick ut på planen. Efter tävlingen körde vi lite ff och då gjorde han vad han skulle, fast han var låg och kände att jag var arg på honom. Senare, precis innan vi åkte hem körde jag igenom hela programmet och då gick han utmärkt. Men då var det ju inte tävling. Varför undrar jag???

Den utlovade filmen på vårt agilitylopp kommer iaf här! Det är iaf något som går bra!

Publicerat på 11 juni 2007, i Agility, Film, Lydnad, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. eva marie:
    Åh vad frustrerande!!!

    JÄTTE snyggt agilitylopp! Nästa gång kommer pinnen!!!!

    btw, midsommar: kanske kan du åka med sara o mauri direkt från linköping så slipper du ta tåget till stckh. ringer dig när sara hört av sig till mig och jag vet. (på så vis blir det billigare för dig) dessutom har jag flera vinstfodersäckar som väntar på mysepys… KRAM på er!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: