Vissel

Tack så jättemycket för alla gratulationer för 2a-priset!! Jag pratade med några kompisar som inte har någon koll på hundar och dom tyckte det var rätt konstigt att vara nöjd med att komma på 21a plats av 50 med en massa avdrag på poängen, men vallning är ju så svårt och förarens rutin spelar så stor roll att jag ju är helnöjd med att ha kommit runt med ett såpass bra resultat som vi fick! Det var ju stor konkurrens ju, och vi har ju ingen erfarenhet!! Det känns så härligt att ni finns här och grattar och är glada med mig!!

Igår började jag med visselsignaler på Troll! Måste nog köpa en ny pipa för min är lite trög att blåsa i och jag får ta i utav h*e för att det ska bli bra ljud. Jag började med framåtsignal och liggsignal och Troll fattade nog ingenting idag, men det kommer nog! Han var ganska olydig och valde alldeles för många gånger att gå åt fel håll och gjorde inte alls som jag ville ibland, samtidigt som han då och då gjorde riktigt bra fråndrivningar! Ömsom vin, ömsom vatten!

Sen åkte jag och tränade agility också. Troll, som var rätt trött efter vallningen, piggnade snabbt till och stod och studsade upp och ner och rev nästan varenda hinder. Det har ju blivit mest vallning de senaste kanske 2 veckorna och jag kände verkligen att agility, det är verkligen färskvara det också! Särskilt slalomet! Men kontaktfälten satt som dom skulle iaf..

My har varit på dåligt humör senaste veckan, jag vet inte om det är någon ”efterlöpslöhet”, finns det?? Särskilt i Breviksnäs var hon trött och tjurig och ville inte följa med på promenad. Vi bodde ju borta i flera nätter och dessutom regnade det av och till och det bättrade ju inte direkt på henens humör. Jag ställde klockan på 3 minuter i agilityn och körde och jag var beredd på att hon kanske inte ville. Men hon gick riktigt bra!! Hon tog faktiskt gungan helt själv två gånger idag!! Roligt att se att hon tyckte det var roligt, då kan det ju iaf inte vara något större fel på henne..

Nu ska vi åka till mammas torp  i några dagar. Ska åka och träna agility en sväng först och ska ta med konhindren och elpinneslalomet för vi ska tävla agility i helgen och då måste Troll vara lite mer i fas än vad han är nu!

Publicerat på 03 juli 2007, i Agility, My, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ninnie:
  Efterlöpsslöhet brukar annars kallas skendräktighet 🙂 Inget ovanligt, men inte särskilt kul. Lycka till med visselpipan.

  Hedvig:
  Ja det vet jag, men det är ju lite för tidigt.. hon slutade ju löpa bara för 2 veckor sen?? Brukar inte skendräktighet dröja lite längre??

  Caroline:
  Tss, vad är det för underliga människor som tycker det är konstigt att bli glad över en 21-plats? Du hamnade ju i den bättre halvan, det är väl helt klart något att vara glad över. På min andra tävling hade jag som mål att bara vinna en match. Det är klart att det tar tid att ta sig till toppen!

  eva marie:
  du är ju knäpp, eller hur? funderar på att åka till england/skottland och jobba på en får/vallfarm istl för australien ett par månader, ska du m? lära sig massor om får och massor om vallning, kan väl knappast bli bättre?! vet inte om det är möjligt, men vad tusan, vem skulle kunna säga nej till en glad blondin och en… hmm… ja… en… hmm… en galen brunett

  eva marie…igen:
  ja jag veeeet… jag har massor av knäppa idéer, men ni läsare får ha överseende med detta, som ”ngn” BC uppfödare sa ”man lever bara en gång”… hmm, undra vem det kan ha varit…

  Lennart:
  Har fått hem en Wilsonpipa som du kan få prova.
  Ngn uppfödare:
  ja undrar vem det kan ha varit…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: