Härligt liv!

Nu har jag jobbat en vecka och jag stortrivs verkligen! Jag har hittat totalt 6 st läderbaggar, men dom gillar ju värme och solsken så det blir kanske fler nu?! Jag styr ju över det mesta själv så båda jyckarna har fått sig ett litet agilitypass på förmiddagen när vi är runt HU och mitt på dagen passerar jag fåren i Vidingsjö så då har jag stannat en sväng där med!

Jag tycker att Troll har blivit lite mer självständig i slalom, det är det vi mest har jobbat med. Att jag ska kunna vara längre ifrån i sidled och så. My funkar också lite bättre, men hon är lite seg. 4-pinnars gör hon iaf mer och mer i trav och hon har fattat principen.

I vallningen kör vi med pipa, men jag har svårt att få ljud i den. Har lånat snälla Lennarts wilsonpipa för att testa och i fredags gick det kanon och idag fick jag knappt nåt ljud i den. Det är nog mig det är fel på. Troll fattar inte så mycket av det, men jag är ju inte så bra på att blåsa heller.. Men övning ger färdighet heter det ju, så vi får väl hoppas att det gäller oss också!

Troll vill gärna glida i drivningen så att fåren drar och då får han tillfälle att hämta dom. Han tycker att det är jobbigt att gå sakta bakom och skapar hellre jobb för sig själv. Så det jobbar jag med just nu, att gå RAKT!

Idag är det hissnande vackert väder och jag har bränt mig lite lätt.. Men det är så skönt med sol så det är svårt att vara inne och att ha en massa kläder på sig!!

Ha det bra i sommarvärmen!

Publicerat på 16 juli 2007, i Agility, Jobbelijobb!, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Doris:
    Det låter härligt att kolla på läderbaggar MEN vad skall du göra med dem? Hundarna har det skönt när matte får rå om dem på dagarna , då myser ni väl? När kommer du och hundarna och hälsar på oss , skulle vara trevligt. Här är det regn i luften och jag bara väntar på ÅSKAN för det gillar jag. Sköt om er o kram
    Doris

    Gilla

%d bloggare gillar detta: