Frövi!

I helgen var vi i Frövi och tävlade agility! Vi bodde i Örebro och det var skönt att slippa köra 2 timmar extra på morgonen när banvandringen började 07.15..

Lördag hopplopp

Jag skulle göra ett framförbyte vid en böjd tunnel, hann inte och stod i vägen för Troll så att vi fick en vägran på tunneln efter. Mitt fel.. Sen rev Troll sista hindret också, den biten får han stå för.. Men är rotalt sett rätt nöjd ändå, han var följsam och det gick rätt så snabbt!

Lördag agilitylopp

Ett lopp som blev sådär aaaahhh, shit shit shit vad händer nu-svajigt! Jag var långt efter, hann inte styra och så var Troll över fel hinder. Jag måste träna på att hinna!

Söndag hopplopp

En lite klurig Alar-bana med en svår passage mellan två tunnlar som låg väldigt nära varandra. Troll var nog på väg in och så rörde jag mig framåt och tryckte bort honom. Sen rev han två hinder, vilket var mer irriterande. Han slarvade kändes det som! Så jag gick och tränade lite hopp, han rev och jag lade ner honom och sa ajabaja och då försökte han mer och tog i bättre i språnget. Han är så himla bra, för man kan verkligen säga till honom vad man inte riktigt är nöjd med och då ändrar han det. Med samma glädje och fart förstås!

Söndag agilitylopp

En riktigt svår klass 1-bana som nog faktiskt var svårare än klass 2-banan som gick efteråt. Men den satt nästan perfekt, missade ett framförbyte, men det löste sig bra ändå och Troll klarade den jätteluriga slalomingången som var 90 grader till höger efter en kort rak tunnel med ett väldigt frestande hpphinder efter.. Jag trodde vi var nollade när vi gick i mål och var jätteglad, för det kändes som ett riktigt kanonlopp! Men sen kollade jag på resultatlistan och såg att vi hade 5 fel! Tydligen trillade bommen ner på det näst sista hindret när Troll var över det sista hindret så jag hann inte se det.. Attans, men så är det. Det var iaf en självförtroendekick att vi klarade den svåra banan utan problem, Troll var jätteföljsam och gick snabbt och det kändes kanon!

Det loppet finns på film här! Det ser faktiskt ut som en nolla på filmen…

Jag är framförallt jättenöjd över att slalomet satt i alla fyra starter! Inte ett problem och han klarade alla ingångar och att slutföra det också! Som Karin Söderberg säger, ”det är inte fusk att träna..”

Publicerat på 21 augusti 2007, i Agility, Film, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Lena:
  Kom ihåg kursen nästa tisdag. Kram

  Ida:
  Ja du, det ser verkligen ut som en nolla!! Jättefint lopp!

  Ser fram emot att få hit Kezo igen så jag kan börja träna igen.. Bara Nolle-p tar slut snart…
  Kram!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: