Fotning

Idag och igår har vovvarna och jag varit med på ett fotoprojekt i agility! Det låter kanske glamouröst, men tänk er att springa i samma kombination säkert 30-40 gånger och försöka få till armar, ben och hund till rätt håll och DESSUTOM lyckas fastna på bild i rätt ögonblick. Inte lätt! Men jag hoppas att några av bilderna blev bra iaf..

Troll fick valla igår, vi har anmält oss till Yxvallet så nu måste jag träna MASSOR! Ingen rast och ingen ro..

My har blivit jättepigg och sitter just nu och gnäller och småskäller för att få uppmärksamhet. Väldigt roligt faktiskt!! Hon har väldigt mycket mer ork nu efter att våra fältveckor i sommar tog slut! Men Troll däremot är lite överladdad… Aldrig är det lagom. Men My SPRANG i full fart genom platten igår och det var verkligen härligt att se

Publicerat på 22 augusti 2007, i Agility, My, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Linnéa:
  Vart kan man se bilderna sen då?

  Reneth:
  Heja My
  När och var är Yxvallet?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: