Lugna gatan

Tack så jättemycket för gratulationerna för YxVallet!! Jätteroligt att gå in och läsa!!

Efter förra helgen så har vi tagit det ganska lugnt. Vi skulle ha tävlat i ÖM, men jag åkte till Stockholm istället och överlämnade Troll i Annas vård! Anna sprang med Troll i ÖM-klasserna och det gick på det hela taget bra med tanke på att dom aldrig tävlat ihop förut och att Anna bara tränat med Troll några gånger!! Tack Anna för hjälpen!!

My följde med till Stockholm och levde storstadsliv (fast inte riktigt) i två dagar. På vägen hem åkte jag förbi Södertälje och köpte en bur till bilen! Jag är jättenöjd, fast jag ska pilla dit remmarna på ett bättre sätt. Nu sitter båda hundarna säkert i bilen, så himla skönt!!

Jag har också shoppat lite till hundarna, även om jag inte fått grejerna ännu. Troll ska få halsband och koppel med border collie + får mönstret från Gustaf & Evita och My har fått ett halsband med små silverben på och ett matchande koppel.. Snygga till hösten! My ska dessutom få ett Obtrack-täcke, jag fick det egentligen igår, men det var för litet så det måste bytas till en större storlek. Tanken är att hon ska få ett lätt men ändå varmt täcke som hon kan röra sig bra i. Hon har varma täcken nu, men dom är inte särskilt smidiga och då blir det ju så jobbigt att röra sig…

Just nu är det lugnt på träningsfrontebn, jag har hysteriskt mycket att göra i skolan och det är inga tävlingar i sikte. Min träningsmotivation ligger inte på topp just nu heller. Vi var och vallade lite häromdgen och det gick bra, annars så kommer det nog inte bli mycket träning denna vecka!

Ha det gott!

Publicerat på 19 september 2007, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Lugna gatan.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: