VM

Nu är jag hemma från VM igen! Kom hem vid halv 2 inatt och jag trodde jag skulle vara riktigt mosig idag, men det var jag faktiskt inte!

VM var hur kul som helst! Det måste jag bara se igen! Vilken fantastisk agility och vilka förare! Helt vilda var dom, en del och körde så att man hissnade! Det är då framför allt den unga tysken Silas som körde en bc i large. Han körde blindbyten så att det bara rök och det gick riktigt bra också!

Det gick tyvärr inte så bra för Sverige i år, skadade hundar och några diskade lopp gjorde att det inte blev några medaljplaceringar för oss.

Jag har som vanligt inte tid att skriva här, så mycket mer än så blir det inte, förutom att det var lite häftigt att se en papillon och några bc som alla tävlade i medium! Helt sjukt! I medium var det en bc som vann och det känns ju väldigt märkligt!

Nästa år går ju VM i Finland och då borde man ju försöka åka också ju…

Publicerat på 01 oktober 2007, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för VM.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: