Äntligen tid med hundarna!

Igår tvingade jag till mig hundtid och åkte till skogen och letade lite kantareller medan vovvarna lekte och sprang! Jag hittade inte mycket, för biologstudenterna hade varit där och länsat, men några små gula läckerheter fick följa med hem!

Sen åkte vi till klubben och tränade agility! Jag hade skrivit ut några av VM-banorna och ställde upp starten för individuella hopp-klassen i large. Det var ganska svårt, att få det rätt var inte alls omöjligt, men att få det tajt var svårare! Framför allt så är Troll väldigt styrbar och känslig, så att om jag rör för fort så blir det vägran för att han vänder innan hindrena och om jag är något sen så blir det stora svängar… Men det var utmanande och roligt!

My fick köra en liten rakbana med leverpastej i slutet och hon var en liten rackare på att springa förbi hinder! Hoppar gör hon, men tar ramen vid däcket och springer förbi platta tunneln… Busfrö! Det märks att jag inte tränat så mycket nu! Det positiva är att hon har jättebra fart och drar förbi mig och verkligen suger på hopphindren! Det kan kanske bli agilityhund av henne till slut! Till att sluta av med fick My köra VM-starten också, fast i lite modifierad tappning. Men hon visade att hon kan svänga och springa också, så jag blev glatt överraskad!! Man känner verkligen inte igen henne från hur hon var i somras… Hon hittar på bus hemma också, så nu får hon sitta i bur när jag inte är hemma… Kan inte ha en hund lös som går upp på skrivbordet och äter upp viktiga papper

Nu tillbaka till mina vetenskapliga artiklar…

Publicerat på 03 oktober 2007, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Äntligen tid med hundarna!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: