Vallning och kursavslutning

Den här veckan har det blivit lite hundträning ändå!!

I onsdags åkte jag och vallade. Troll är lite het och vi går väl inte riktigt framåt med fösning och drivning just nu, vallar mest för att uppehålla det vi har! Jag har inte riktigt tid att satsa just nu, därför blev det inga fler tävlingar i höst, utan vi väntar tills i vår istället. Men han kan iaf det han ska, och i varje fall fållan känns som att det går framåt, han har ett enormt tålamod och ligger inte på för hårt utan står stadigt och väntar och agerar när fåren rör på sig. Han är som sagt lite väl het i drivningen, framför allt i början på passet. När vi har kört ett tag så lugnar han ner sig iaf..

I torsdags hade vi kursavslutning med vår agilitykurs! Vi körde en liten bana och alla var verkligen jätteduktiga!! Det verkar som att några av dom är intresserade av en fortsättningskurs av mer tävlingskaraktär också,roligt!! Vore ju väldigt kul att få in fler agilityintresserade i vår lilla sektion!

Jag körde igenom mina hundar lite lätt på VM-starten igen. Troll gick bättre idag och han är så himla rolig att köra! Tränade lite kontaktfält också, och han flög över gungan 2 gånger, stollen! Mer kontaktfält behöver tränas!!! Dom andra två satt iaf…

Mysmyran körde med full fart och jag är riktigt glad över hur hon utvecklats i farten!!! Weeee!

I helgen är jag i Stockholm och vovvarna är utlånade till Therése (My) och Barbro (Troll). En sån himla tur att man har några hypersnälla hundvakter när man ska hitta på något utan hund!!! Tack för att ni finns alla ni sommställer upp!!!

Publicerat på 07 oktober 2007, i Agility, My, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Eva Marie:
    My fick komplimang igår när jag nämnde er, ”ah, den där snabba lilla pappisen!”, det var kul att höra va

    Gilla

%d bloggare gillar detta: