Regn och rusk!

Nu känns det verkligen att det är oktober! Det har småregnat hela dagen och varit allmänt ruggigt. Jag har börjat med mitt exjobb lite smått och läser just nu artiklar för fullt.

På eftermiddagen åkte hundarna och jag till Rycklösa och vallade en liten sväng!

Trolleboll kom ihåg vad vi tränade på sist och höll ett jättefint lugnt och sansat tempo! Överhuvudtaget gick han så bra idag att jag blev riktigt förvånad! På något sätt måste han ha tjuvtränat på visselpipan för idag satt det mesta! Det enda är att han lägger sig på framåtsignalen ibland. Jag blåser nog en lite för hög ton, så att han förväxlar den med ligg. Men ibland startar han fint.. Inte så lätt med en matte som inte är en stjärna på att vissla heller.. Vi tränade lite i trånga utrymmen idag också och Troll behöll lugnet. Jag hoppas att det håller i sig till helgen, för då ska vi på kennelträff med tjocka släkten på Kennel Seglinge!! Det kommer att bli en massa vallning och sen ska det bli jättekul att träffa alla Trolls släktingar!!

My och Troll var hos fotografen i våras! Det blev riktigt bra bilder som sitter på väggen nu!

Ett par bilder på Troll på IK1an i Breviksnäs i somras! Vårt första 2a pris blev resultatet på den här starten (den andra valltävlingen i Trolls karriär) och Malin Tångring har tagit dom fina bilderna!!

I helgen var vi på ko-utställning, något helt nytt för mig! Vi skulle göra en liten agilityuppvisning, men arrangemanget var lite försenat så vi kollade på när bästa Holsteinkossan korades! Domaren verkade helt klart föredra stora kossor, med stora juver! Själva agilityuppvisningen gick snabbt, vi körde på smallhöjd eftersom de flesta var smallhundar och Troll slarvade väldigt mycket! Han är så medveten om när det bara är show, river och far runt och springer förbi hinder... Inte bästa träningen direkt…

Publicerat på 29 oktober 2007, i Foto, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Johanna m. vovvar:
  Vilka fina bilder!

  Jag vill oxå ha kennelträff, låter kanonkul! Kanske blir nån nu när Perrin fått en massa småsyskon, kennelträff med 3 ”valpar” kanske är så där skoj… 😛

  Lena å SåL:
  Ja visst ska det bli skoj att ses!!Kul att ni kommer upp!!Bilderna är superbra allihop,sötnosar!! Vi ses!! L

  Lena:
  hejsan tjejen, länge sen vi sågs. Kul att det går så bra med träningen. Gulligt kort på dina små raringar. Ha en trevlig helg på kennelträffen. Kram

  Gilla

%d bloggare gillar detta: