Kennelträff på Seglinge!

I helgen var vi på kennelträff på Seglinge och träffade alla (nästan iaf) syskon med mattar! Vi hade lagtävling i lördags och vallade i 25:an och på stora fältet i söndags, åt god mat (TACK Eva för att du ordnade med mat till mig) och hade väldigt trevligt!

Jag hade dock lite otur när jag åkte upp, fastnade i en bilkö strax efter Södertälje och kom runt 5 km på 2 timmar!! Så jag, som åkte i god tid och beräknade vara framme vid 11.30, kom fram vid 13.30 istället! Men jag kom ju fram iaf… Det var ju på väg till kennelträffen för 3 år sedan som jag krockade på E4an, ungefär vid samma ställe som jag stod i kö vid i lördags, och då hamnade jag på sjukhus, hundarna hos polisen i Södertälje och bilen på skroten och vi tog oss aldrig fram till Uppsala det året.

Troll har gått bra hela helgen, var lite het i lördags tyckte jag, men gick riktigt lugnt och sansat i söndags. Vi har tränat delning framför allt och det känns som att det gått framåt! Framför allt så har jag lite bättre koll på vad jag ska göra!

Snälla Maria klämde igenom Troll, för att jag tycker att går struttigt i skritten och jag har lite svårt att avgöra om det är stress/överenergi eller att han faktiskt har ont någonstans. Troll visade sig vara frisk och hel överallt förutom i en spänd muskel inne i låret så nu ska vi isa och stretcha och se om det går över!! Dessutom klämde hon lite på My och konstaterade att My är en liten bodybuilder, väldigt välmusklad och fin! Tack Maria!

Ann har tagit många fina bilder hela helgen, här kommer några!

Trolls kull hamnade på bild också, det är från vänster Troll, Flugan, Skorpan, Sia och Swift, med mamma Fame nedanför!

Och här kommer alla som var där i söndags!

Det var jättekul att träffa hela tjocka släkten och se alla syskon och syskonbarn! Härliga hundar har vi allihopa, trots en hel hög med lösa hundar och en och annan tik som luktade gott så blev det aldrig något gruff! Så himla skönt!

Tack Eva för en härlig helg!!

Publicerat på 05 november 2007, i Foto, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ann:
  Du kan länka direkt från photobucket till din blogg om du kopierar rad 2 som finns under bilderna.
  Ha det gott

  Eva:
  Ja, han såg verkligen JÄTTEFIN ut! och jag är inget partisk alls…
  Ska bli mycket spännande med 2008!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: