Update..

Det är lugnt med hundträningen här just nu, vädret inbjuder inte särskilt till några rundor på agilitybanan och jag har fullt upp med att läsa och att lära mig Matlab, ett program som jag kommer att jobba mycket med genom exjobbet. My blev dålig igen i söndags, så jag fick börja om med Canicur och diet och nu börjar hon bli bättre, idag fick hon t o m en kula vanligt foder tillsammans med specialmaten!! Magen håller hittills… peppar peppar…

Vi var ute på BK en sväng igår, tränade yttepytte lydnad (ja, nu har jag tänkt sätta igång lite smått igen!!) och medverkade på vårt agilityinfomöte som vi skulle ha igår! Jag var ärligt talat lite orolig över hur många som skulle komma och såg framför mig hur vi fyra i sektorn satt där själva, men jag hade inte behövt oroa mig!! Det kom en hel flock med människor som jag aldrig sett förut och som allihopa var intresserade av vinterträningoch Vintercupen och vad vi håller på med!! Jättekul, med tanke på hur färsk och liten vår sektion är!! Vi har köpt in nya hinder, vi ska hålla minst två kurser i vår och både jag och Linnéa ska gå instruktörsutbildningen, A1an, i vinter! Om dom nya människorna behåller sitt intresse så kan vi nog bli en hel hög agilityintresserade människor på BK till nästa sommar, jättekul !

Om det nu händelsevis är någon som dyker in här som är intresserad så kan jag tala om att vi kör vinterträning i Natersta ridhus på söndagar kl 16, som det ser ut nu så blir det två träningsgrupper, en nybisgrupp och en tävlingsgrupp. 1 gång i månaden så kommer Vintercupen att köras, man får då 2 starter per hund för 50 kr och alla resultat räknas ihop för att kora en vinnare av Vintercupen!

Idag ska Trolleboll få valla har jag tänkt, så nu är det bäst att jag återgår till Matlab…

Publicerat på 15 november 2007, i Agilitysektorn. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Reneth:
  Idifix löper och har tappat hjärnan vet dock inte var
  Träningen är inställd tills vi hittar den igen..
  Hon tänker bara på killar nu den tjejen

  Namn:
  Skönt att det finns flera som är alldeles galna när de löper. I dag är det Jaffa som är kärleksföremålet

  Gilla

%d bloggare gillar detta: