Askobesök och hinderflytt

Den här helgen har Asko varit här på besök! Troll var inte särskilt förtjust och visadeatt han har rynktråd i näsan flera gånger, men han uppför sig och är snäll om jag säger till honom. My var ömsöm vin och ömsöm vatten och både morrade och lekte med Askopojken, som nog på det hela taget tyckte att det var helt okej att vara här!

Igår var vi ute och gick en långpromenad med mamma och lillebror Gustav i Tinnerö. Vi tittade på ekar, sparkade i löv och hade en väldigt mysig stund ute i den bleka höstsolen. Hundarna rusade runt runt och busade för fullt!

Idag har vi flyttat hindren till Natersta ridhus! Vi blev ett gäng som hjälptes åt, så det gick fort att både lasta på och lasta ur! Sen körde vi några kombinationer!

Mysan gick riktigt bra överlag och har ju glöd nu, springer och tycker att det är kul! Men hon gillar inte säcken och hon gillar inte tunnlar, trots att det gått bra förut. Dessutom var hon tveksam på gungan, hon får snabbt idéer när vi inte tränar flera gånger i veckan verkar det som..

Troll var väldigt het i början och studsar snabbt iväg och tar fel hinder och jag lyckas inte vara på rätt ställe vid rätt tillfälle. Det är nog mycket ovanan med kängor och ridhussand som bromsar mig, och det märks så himla tydligt när man har en snabb hund.. Mysan hinner jag ju med… Han tog balanshindren bra och han tog slalomet bra även när jag spang vidare så att jag låg före honom och sprang ut i sidled. Men vi körde bara 8-pinnars eftersom vi var en blandad nivå på ekipagen, och han ramlar ju oftast ut efter 10 pinnar.

Det blev ett bad när vi kom hem, båda vovvarna var jämnt bruna över nedre delen av kroppen och det är jag ju glad om jag slipper ha på golvet! Det är det värsta med ridhusträning… 

Publicerat på 18 november 2007, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Åsa o toktassarna:
  Kom det ut på LBKagilitylistan? Jag var ju hemma i helgen o kunde ha hjälpt till ju!

  Åsa o toktassarna:
  Ni råkade förresten inte mäta ridhuset? Och vilka hinder finns där? Så jag kan börja klura på banor till cupen!

  eva marie:
  vill du att jag hänger med dig när du tränar my ngn dag? så slår vi vore fantastiskt kloka huvuden ihop=succé

  Anna:
  Glömde – jag ska till Åsa på tisdag. Men du och E M kan ju träna istället?

  Lisa:
  Vad skoj att du hittat till min lilla sida! Inte färdig än…men lite att pyssla med under vinter 🙂
  Hoppas allt är bra! kram!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: