Tråkig helg

Åh vilken tråkig helg det här blev! Jag sprang sönder min fot i torsdags kväll och nu kan jag inte gå ordentligt och ju mer jag går desto ondare gör det och dessutom så felbelastar jag så det gör ännu ondare fast på nya ställen… Vi skulle träna agility idag och istället så får hundarna knappt några promenader ens.

Som lite sysselsättning fick vovvarna grisöron igårkväll, vilket visade sig vara en usel idé för i morse hade My bajsat och spytt ner min matta, igen!! Har inte råd att lämna in mattan igen och dessutom var det inte skit över hela mattan den här gången, så jag gjorde ett försök att tvätta mattan i badrummet. Det var vatten i hela lägenheten (jag överdriver INTE!!) när jag var klar  men nu hänger mattan över mitt strykbräde och droppar… Ren blev den iaf! Troll ska nog få göra nåt med huvudet inne idag, men My får ju inte äta godis idag med sin havererade mage så hon får väl helt enkelt ha tråkigt tills jag och hon blir bättre i fot och mage…

Trist är det iaf!

Publicerat på 02 december 2007, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. LenaåSåL:
  Fy vad supertrist!!Tänk vad beroende vi är av att kroppen fungerar för att själen ska må bra.Det får bli is då Hedvig och ha den hårt lindad om det är en stukning.Lägg en strumpa runt (under) ”knylan” och linda. Hoppas det går fort över, L

  Lisa:
  Ajaj, vad trist med foten! Hoppas det går över fort…

  Eva:
  Aj då! Vi önskar god bättring!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: