Uppdatering

Igår gick jag till sjukgymnasten och konstaterade att jag har överansträngt alla ledband i foten. Den har alltså inte klarat min löpträning, kanske har underlaget (som är tjockt spån) varit för ojämnt och vobbligt, kanske har mina skor suttit för löst. Ingen vet, men nu ska jag ta det lite lugnt tills det går över, försöka gå rakt på foten och undvika ojämna underlag. Foten är iaf bättre idag, även om jag får ont om jag går längre än typ 30 minuter…

Om matten är skadad så får vovvarna vila och därför så missade jag vår träning med Eva-Marie igår! Jag åkte dit och kollade iaf och fick lite tips och idéer om hur vi ska träna när foten klarar det igen. Eva-Marie är verkligen kanonduktig och hade gjort riktigt roliga kombinationer som jag blev jätteträningssugen av! Tur att jag inte hade hundarna med mig, då hade jag väl gett mig ut trots fot och gjort mig mer illa.. Kul att ha så himla duktiga förare på så nära håll som man kan få tips av!!

Istället har vovvarna och jag tränat på att slå mig på handen (My), kliva upp med baktassen på en burk (Troll), trampa på lock, snurra, sitta fint mm (båda). Måste ju göra nåt när promenaderna blir korta och all annan träning uteblir…Troll fattade minst av baktassövningen, han ville bara trampa med med framtassen på den, men några gånger lyfte han iaf på baktassen. Kommer nog ta ett tag det där…

Jag hittade mitt gamla hundspel också (när jag städade förrådet i helgen.. Jag hade tråkigt i soffan och jäklar vad många små saker som blev gjorda hemma, både skåp och förråd och saker på datorn som behövde göras!! Ibland är det ju bra att man inte kan dra utomhus o träna!), med klossar som måste lyftas rakt upp med tänderna för att man ska komma åt godiset under, och Troll (som körde lite som liten liten valp) fattade jättesnabbt! Mysan däremot slickade bara på klossarna. Fast dom är nog också i största laget åt henne.

Publicerat på 05 december 2007, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ninnie:
  Usch, din stackare! VAr försiktig med foten nu så att den verkligen hinner läka! Det är lätt att överanstränga när man är ivrig att komma igång!

  Eva:
  Krya på dig!
  Kram

  Gilla

%d bloggare gillar detta: