Vintercupen!

Igår gick premiären för vår Vintercup som går 1 g/månad i vinter. Det är fyra tillfällen sammanlagt och 1 lopp per tävling räknas för att till slut kora en vinnare! Åsa, som ju är domaraspirant, ska döma och det är därför viktigt att vi får tillräckligt många starter! Igår var det iaf 27 st hundar med förare som startade, en del purfärska nybörjare och andra på SM-nivå! Och sen ett gäng där emellan också förstås!

Dom flesta ekipage diskade sig faktiskt igår, kanske var det orutin för en del och lite vinterstelhet för andra, men det var bara 2 nollor på alla 54 starter! Banorna verkade iaf väldigt roliga och lagom utmanande!! Tack Åsa för att du dömde!!

Trolleboll startade, men inte med mig eftersom min fot inte är tillräckligt bra än. Så Linnéa fick ta Troll, som inte tränat eller fått ordentligt med motion på 10 dagar och som var smått laddad! Linnéa och Troll har aldrig hoppat ett hinder ihop, dessutom har Linnéa aldrig kört en stor hund, så det var spännande att se hur det skulle gå! Men jag blev riktigt impad av båda två, i första loppet blev det en disk på en lockande tunnel och i andra loppet kom dom runt med 15 fel (rivningar) och kom 6a! Det såg riktigt bra ut, Troll var lyhörd och tog kontaktfältena  och slalom jättebra!! Tack för hjälpen Linnéa!!

My stannade hemma eftersom hon börjat löpa!

Idag har vi gått 5:an och var ute i 1,5 timme och min fot klarade faktiskt det! Så kanske kan vi komma igång mer med träning i nästa vecka!! Håll tummarna!!

Publicerat på 10 december 2007, i Agility, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Lena:
    har slarvat bort din mailadress så….GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!! Kram

    Gilla

%d bloggare gillar detta: