Kamera!

Jag har köpt en kamera!! En begagnad Canon Powershot S3 IS på Blocket. Det är ingen värstingkamera, men mer avancerad än en vanlig kompaktkamera och man kan spela in film med rätt så hyfsad kvalitet med den! Tyvärr har det ju inte varit någon vidare fotoväder, men idag fick den följa med till Tinnerö ändå!

Trolleboll!

My smälter in i omgivningen!

Stora träd eller små hundar??

Vi tränade agility också! Trollis tränade på slalom och jag tycker att även svårare saker börjar lossna nu. Han klarade att ta hela slalom fast jag inte alls foljde med upp utan bara skickade honom över ett hinder och in i slalom helt själv. Jag kunde dessutom glida ifrån honom i sidled och stanna halvvägs. Han klarar inte alla gånger, men det tar sig! Han klarar också svårare ingångar mer självständigt. Förra sommaren hade vi mycket slalomfel, det ska vi inte ha i sommar har jag tänkt!!

My fick också köra slalom, men jag tog bort de 4 mittersta pinnarna så att det blir 2×4 pinnar istället. Det klarar hon galant! Inte galopp, men iaf trav och hon söker sig framåt själv. Även med ett hinder framför gick bra! Sen skickade jag henne framåt över några hinder mot en tub leverpastej och det gör hon också fint och hon varken springer runt eller under som hon kan göra om hon får lust.. Hon var lite på hugget idag… Men jag har ingen aning om när jag ska starta henne… Det känns som att vi inte kommer någonstans,eller så är det för att stegen så små som det känns så..

Ikväll ska jag åka till Stockholm, snälla och gulliga Linnéa och Anna ska ta hand om hundarna!!! Tack!!

Publicerat på 31 januari 2008, i Agility, Foto, My, Tilda. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kamera!.

Kommentarer inaktiverade.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: