Tinnerö i solen

Idag borde jag verkligen ha pluggat, men det var ju så otroligt vackert väder!! Vindstilla och strålande sol!! Vovvarna och jag tog därför kameran och åkte ut en sväng till Tinnerö!

Vi passade på att köra lite agility också, men det gick ganska dåligt. Jag var inte riktigt på humör och Troll var laddad till tusen  och skällde så det ekade i huvudet på mig. Dessutom gick han mycket sämre i slalom än vad han gjort tidigare och bara lät bli att lyssna. Jag behöver komma igång med vallningen igen för att han ska få göra med fokuserat arbete, men Barbros lamm har ögoninflammation och ska inte ansträngas. Därför så har vintervilan från vallningen blivit längre än vad som är nyttigt! Det känns verkligen på Troll att han laddar mer och mer när han har så mycket överenergi och därmed blir han också lite sämre på att lyssna tycker jag. Han behöver träna lite mer än vad vi gör just nu för att verkligen kunna fokusera…

Myspys börjar gå bättre i slalom, idag sprang vi mot slalom och det klarade hon på andra försöket. Vi kör på 4 pinnar än så länge.. Det är ingen jättefart genom, men hon travar iaf! Sen studsade hon över några hinder också i bra fart!

Vi tränade med Eva-Marie igår kväll och då var Troll också överladdad och skällde och var explosiv som jag vet inte vad. Han spränger liksom fram! Vi körde gungan och balansen och han rusade fram och slarvade med att stanna 2+2. Det har inte blivit så mycket träning på kf eftersom hindren står inne. Det går att gå upp på övervåningen på HU, men eftersom vi mest åkt dit dagtid så är det ju så mycket trevligare att träna på hoppkombinationer och slalom ute än att gå in i mörkret… Kanske var han extremt laddad för att han har varit hos Anna i helgen och dessutom var han med på ridhusträningen men fick knappt köra något, så han hade suttit och ylat i ett hörn av ridhuset… Arbetsnarkoman? Javisst…

Här kommer några kort från Smedstad dammar i solskenet!!

Smedstad dammar

 

Gräsänder

 

Svanparet som alltid är här!

 

Trollis i solskenet!

 

Lilla My med sol och smuts i ansiktet:)

 

Publicerat på 05 februari 2008, i Agility, Foto, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Åsa o Lovis:
    Konstigt att vi itne träffade på varandra, jag var åxå ute o strövade i Tinnerö ett bra tag igår! Men det är ju stort förstås…

    LåSåL:
    Vilken fin dag även på Tisdagen hos er.Här var det fint i Måndags men sen…..regn och gegga igen.Kameran verkar ju jättebra.man får vårkänslor!!! Längtar!!!! L

    Gilla

%d bloggare gillar detta: