My is the one!

Idag gick tredje delen på vår inofficiella Vintercup! Den stora positiva överraskning var lilla My, som stod kvar i starten, lätt skuttade över första hindret, travade målmedvetet igenom slalom och tuffade på i full galopp över hinder efter hinder! Sen tog hon ramen på däcket, så vi tog om, genom tunneln, över långhopp och balans, rätt beteende på nerfarten, full fart över hinder igen, in i platta tunneln, sen stod hon där och funderade en stund, men jag väntade ut henne eftersom hon inte gick ur den. Sen tuffade hon genom platten helt utan hjälp och över sista hindret!! Wow, med endast 5 fel och några tidsfel VANN hon nybörjarklassen!!!

SÅÅ himla nöjd med att hon höll farten uppe genom HELA banan och hon tyckte att det var KUL!! Hade det inte varit för vägran på däcket och den ganska långa tvekan i platten så hade hon nog inte fått några tidsfel heller! Det här känns som ett jättesprång framåt, att hon orkade och sprang och tyckte att det var skoj! Träningen har gett resultat, kanske kan det bli tävlingshund av lilla tussan också??

Troll gick rätt bra i nybörjarklassen, vi fick noll fel, fast vi hade några krokar på vägen. Mestadels mitt fel, jag var på fel sida vid åtminstone ett tillfälle. Jag är nöjd med honom!

I vår klass däremot gick det riktigt dåligt, det var en ganska svår bana och vi hamnade i ofas och missade ett hinder och diskade oss. Jag skulle gärna köra den banan en gång till för att få lite ordning på den, för det kändes väldigt meckigt. Det var nog både Trolls och mitt fel, han är lite överladdad, men jag var heller ingen bra handler på den banan… Tur att vi inte är i klass tre än, vi har lite tid innan banorna hinner bli trixiga, så jag hinner lära mig hur jag ska placera mig…

Publicerat på 17 februari 2008, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  GRATTIS igen! fy farao vad underbart att läsa o höra

  Johanna:
  Tack så mycket! Kändes verkligen kanon, så himla bra inför Köping!

  Vad roligt att My gick så bra, så himla typiskt att jag lyckades missa hennes lopp… Duktiga lilla My!

  Eva:
  Å vad roligt med My! Grattis!

  Ulrika:
  Yes! Go for it My det är klart tjejen fixar grejen

  Gilla

%d bloggare gillar detta: