Krasslig

Jag och hundarna är inte i vårt livs form just nu, My hade ont i en tass förra veckan, Troll sträckte ett bakben på söndagsträningen och nu har jag ont i halsen och känner mig lite lagom öm och stel överallt.

Mys tass är bra nu iaf, hon har inte haltat på 6 dagar och är pigg och glad!

Trolleboll var halt i söndags, jag åkte hem och knöt fast isklampar runt benet på honom och sen har han koppelvilat i två dagar. Jag hittade aldrig någon direkt skada, förutom att han gick lite konstigt… Nu syns ingenting och han fick gå lite lös igår och promenaderna är utökade lite och det verkar funka bra. Troll fattar inte det där med vila, han har grymt mycket överenergi! Inte lätt att hålla dom lugna, dom där energipaketen! Nu verkar han bra iaf, även om träning på hinder får vänta tills i helgen. Det är A1a i helgen och på söndag ska man ha med sig en egen hund att köra med. Jag hade tänkt köra med Troll, men nu får dom nog dela på passet, så att ingen av dom blir överansträngd…

Idag stannar jag hemma från skolan och pluggar lite och vilar mycket så att jag är pigg till helgen! Får ju inte missa A1an!!!

Nu tillbaka till plugget…

Publicerat på 13 mars 2008, i Skador. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Krasslig.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: