Inget Rättvik

Troll är fortfarande stel i sitt bakben, så det blir inget Rättvik för vår del. Han visar tydligt att han inte vill trava i i cirklar utan slår över i galopp och han vill inte riktigt stödja 100 % på benet utan avlastar lite. Nu har han koppelvilat i 10 dagar och jag tycker att det borde gått över nu, så nu ska vi till veterinären i morgon och kolla upp det. Sen ska vi till Marie på Norsholms djursjukhus på onsdag och kolla igenom vovven.

Jag är fortfarande förlkyld och My är fortarande rastlös, men hon börjar bli aningen bättre på apporten! Trollis har nästan lärt sig att sitta vackert… Man får ju pyssla med småsaker när man inte är på topp!

Jag har gått utbildning i två dagar, nu ska jag nämligen bli försäljare! Jag måste få in lite mer pengar, går ju ständigt back med bara studiemedel att leva på med bil och två jyckar och med alla tävlingar i sommar som man ju vill åka på! Det låter kul iaf, är taggad att få börja göra något som drar in pengar istället för kostar!!

Publicerat på 19 mars 2008, i Jobbelijobb!, Skador. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Eva:
    Oj, hoppas det inte är nåt allvarligt! Krya på er båda två! Kram och Glad Påsk!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: