Veterinär och vintercup

Idag var vi hos veterinären med Trolleboll. Hon konstaterade att Troll var lite stel i höger bak och att det kom ganska högt uppifrån, eventuellt från höften. Det kan ha varit så att eftersom han har C-höfter så har kulan glidit något mer då han gick omkull än vad den normalt skulle ha gjort och då orsakat en liten blödning med efterföljande inflammation. Det låter nog allvarligare än vad det är, för hon kunde inte se något i hans rörelser, bara att han reagerar när man sträcker benet kraftigt bakåt, då slickade han sig runt munnen och skrek till slut till.

Nu ska han gå på Rimadyl ett tag och sen ska vi tillbaka på återbesök om 2 veckor. Veterinären tyckte inte att vi skulle åka till Marie än, utan att vi ska vänta tills efter behandlingstiden.

Jag har glömt att berätta om lilla My och Vintercupen!! Hon har bara varit med på två av fyra tillfällen, men passade på att vinna förra gången, så vi var ju tvungna att prova lyckan den här gången också, trots att tussan var lite trött efter att ha varit med på vår träning under A1an samma dag. My gick strålande, fast hon gick ur slalom för att kolla in Åsa, som ju dömde!! ”Henne känner jag” sa lilla My och blev jätteglad! Så hon skuttade glatt bort från mig för att hoppa på Åsas ben efter balansen också! My har ju varit en del hos Åsa, så hon känner henne ganska väl! Sen fick vi en vägran på den böjda tunneln, där jag kunde petat in henne lite bättre… Hon hade inte riktigt sug in i den. Så totalt fick vi 10 fel och lite tidsfel, pga av Mys utflykt till Åsa, pausen i slalom och stopp framför tunneln. Men bra jobbat av henne, det känns som att det verkligen börjar lossna!!

Totalt så kom My 2a i söndags och det räckte för att placera sig 2a totalt också!! Så My vann sitt första pris och fick både en glaspokal och en fodersäck och lite godis!! Väldigt bra jobbat!!

Lilla My och hennes första pris!!

 

Och så en promenadbild också!!

I helgen håller vi tummarna för alla som tävlar i Rättvik! Lycka till!!

Och så en GLAD PÅSK!!!

Publicerat på 20 mars 2008, i Agility, Foto, My, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ida:
    Grattis till My!! Vad duktig hon är!
    Hoppas Troll blir bättre snart!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: