Påskafton i bilder

Jag har varit själv hela dagen och har bara tagit det lugnt. Och kollat lite på mitt program i Matlab och lagt till en dimension i ett par matriser… Troll får gå promenader, så vi måste inte bara ta kortisar, utan idag gick vi upp i skogen. Troll är vääldigt frustrerad över att gå i koppel hela tiden, men det är tydligt att han inte ska springa lös, för han markerar aningen mer efter en lite längre promenad.

Här kommer lite bilder från dagens skogspromenad!

Ryds motionscenter i snö!

Söta fina Trolleboll!

Mina små sötnosar!

Vi var hos pappa en sväng igår och fikade! Jag har en lillebror som jag knappt träffat, men söt är han, lilla Axel!

Min lillebror Axel!

Publicerat på 22 mars 2008, i Foto, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Påskafton i bilder.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: