Jättekallt!

Minus 6,9 grader ute, det kallaste i vinter tror jag!

Jag blir galen på att ha Troll i koppel, han drar och far och är stressad och har så grymt mycket överenergi!! Jag tränar honom inne, han kan nu rulla runt och sitta vackert och snart kan han säkert till och med hålla en vittringspinne utan att tugga alls! Men det är inte tillräckligt, han behöver ju verkligen den fysiska motionen också. Nu har Troll haft koppelvila i 2 veckor, och vi kommer tvingas lida i 10 dagar till, till återbesöket hos veterinären… Tyvärr ser jag ingen bättring för tillfället iaf,  och dessutom smet han idag, rackarungen, och galopperade iväg och det var nog inte bra…

My tränade agility idag och sög verkligen genom platta tunneln idag! Hon gick bra på slalom och gungan också, fast hon går bättre i högerslalom än vänster, fattar inte varför, för jag har tränat båda lika mycket.. Mysan har börjat fatta apporten, eller så har jag tagit tag i det mer.. Hon håller iaf några sekunder nu, bättring!

Publicerat på 23 mars 2008, i Agility, My, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. ekonomitips:
  kikar in

  Frida:
  Tack för inlägget på min sida!
  Tråkigt att Troll inte verkar bli bättre, får verkligen hoppas att det går över snart.
  Ett grattis till dig också med My =) Roligt att hon också börjar suga på hindren!
  Ha dé gött

  Kram fr Frida o Zolo

  Eva:
  har du provat gentle leader? Ett aktiveringstips att lära honom ta på den själv… Håller tummarna att han kryar på sig! Har du varit hos nån hundfys?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: