Vinter?

Igår hade det snöat en hel del, men det var inget mot vad som väntade mig i morse! Minst 1 dm snö har ramlat ner och krävde åtgärder som termobyxor och kängor. Trots det fick jag snö innanför skorna och blöta fötter eftersom Troll fortfarande tycker att det är äckligt att bajsa i koppel och drar långt ut bredvid stigen och tar med sig mig.

Trolls syskon har skött sig makalöst bra i helgen och jag är NÅGOT avis som fick stanna hemma… Swift vann 2 lopp och hade 3 nollor totalt, Sia plockade ett CERT, Toni fick en pinne i tvåan och Flugan fick sin första pinne i hoppklass! GRATTIS till er allihopa!!

Mina hundar hade en tråkig dag igår, vi åkte till mormor och morfars lägenhet och tog hem lite grejer. Några broderade dukar som mormor gjort var nog bästa fyndet. Ett par täcken, som jag tänkte klippa i mindre bitar till hundarna var också ett fynd! Sen satt vi hemma hos mamma och läste brev och vykort, för mina morföräldrar sparade ALLT så det finns till exempel en massa teckningar och dikter som jag skrev till dom när jag var liten. Det är kul, och lite sorgligt, att gå igenom.

Idag börjar min nya karriär som telefonförsäljare! Jag ska sälja abbonemang för Telia, det ska bli kul faktiskt! Något helt annorlunda från det jag gör på dagtid. Det här ska funka som ett extrajobb vid sidan av studierna, eftersom studielånet faktiskt inte riktigt tar mig runt varje månad. Man måste ju ha råd med bilen och vovvarna och dessutom så vill jag ju faktiskt tävla också!!

Publicerat på 25 mars 2008, i Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Eva:
  ja det är väl ingen större skillnad på GL o Halti…

  Åsa o toktassarna:
  JAg styr ut mig i regnbyxor och gummistövlar när jag traskar runt i Tinnerö…

  Sandra:
  Hej, kan du maila mig, jag behöver ditt kontonummer så du kan få tillbaka anm. avg från i fredags… Hoppas han kryar på sig ditt lilla Troll. // Sandra

  Gilla

%d bloggare gillar detta: