Tussarnas strid

Jag är hundvakt åt Piraya och Tigra i helgen och Mys och Tigern busar så pälstussarna ryker! Näe kanske inte riktigt, det ser mest sött ut! Här kommer bildbevis!!

Tussbråk!

Jag har haft en ganska tuff vecka, skola tisdag och onsdag med jobb efteråt, tack Eva-Marie och Maja som hjälpte till att passa My och Troll!! Jag gick ut med Åsas hundar i tisdags också, Signe var lite tveksam till om hon tyckte att det var en bra idé, medan Lovis traskade häl i häl på Troll! Jobb även igår, jag ringer och säljer DigitalTV för Telia och det är kul! Men jag blev utskälld efter noter igår, mindre kul. En kvinna anklagade oss för att ringa henne om och om igen bara för att få provision, men det är ju knappast så att någon tjänar på att folk blir sura! Men står man som kund hos Telia så finns man i våra listor och då kommer vi ju ringa dom! Inte riktigt vårt fel vem dialern ringer upp ju… Dom flesta är iaf nöjda och glada!!

Sen var det begravning i torsdags, det var fint, men begravningsförättaren pratade för snabbt så att ekot tog bort det mesta av orden. Synd!! Men det var vackert annars, massor med blommor och fina texter om morfar. Sen fikade hela släkten efteråt och några höll tal och pratade om en man som jag aldrig kände, en pappa som gick kvällskurser i matte för att kunna hjälpa sin barn när dom började i realskolan, en konstnär som gjorde om vardagsrummet till ateljé och köket till mörkrum. Morfar var väldigt aktiv, han tävlade i skytte, han fiskade och målade och fotade och vandrade i Vikbolandets skogar och plockade bär och svamp. Det är lite tråkigt att jag inte är aldre, eller att han inte var yngre, det hade varit roligt att känna honom när han var yngre och fortfarande så aktiv!!

Publicerat på 29 mars 2008, i Foto, Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Tussarnas strid.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: