Och nu är det SOMMAR(tid)

Det är alltid en liten chock, tycker jag, när jag inser att jag redan måste kliva upp när klockan i min kropp säger att det är lååång tid kvar innan du ska gå upp”! Men som tur är så kan jag ställa om klockan en halvtimme senare och komma liite senare till skolan!

Troll har nu koppelvilat i 3 veckor, och på onsdag ska vi tillbaka till veterinären. Jag tycker att han definitivt är bättre, däremot tycker jag inte att han är 100 %. Få rse vad dom säger när dom böjer och sträcker på honom på onsdag.

Jag fick ju ett täcke från mormor och morfar och det har jag nu klippt och sytt om till 4 hundtäcken i olika storlekar! Med undantag för den gula färgen så blev dom riktigt snygga! Jag köpte IKEAs billigaste påslakan och det var INTE vackert, så vi får se om jag kanske köper ett nytt påslakan på MAXI och syr om det också, i vilket fall så är täckena ordentligt sydda och håller förhoppningsvis i sömmarna, trots en del hundslitage! Billiga blev dom också! Hittills har jag lagt 39 kr samt 2 timmars arbete på att få till alla 4 täckena!

Igår flyttade vi ut våra hinder, för nu i veckan så börjar kurserna! Ska bli kul och spännande!

Mysan fick träna igår i ridhuset och hon har nu en riktigt bra fart i platta tunneln!!! Däremot slalom går sådär, måste nog backa i träningen och verkligen jobba upp en ”jävlar anamma-fart” innan hon får ta det och sen bara köra på 1 port ett tag. Ingen start i maj alltså..

Eva-Maries små rovdjur är fortfarande hos mig, hon kommer nog hem i eftermiddag och tar hem de små monstren! Det går riktigt bra att ha dom, lättare för varje dag! Dom vänjer sig och skäller inte längre för varje småljud och Troll börjar fatta att han inte får stressa när jag inte kan gå lika fort som vanligt.

Jag börjar tjocka på mig nu när det inte blir lika mycket motionerande som vanligt! Det gör stor skillnad att inte träna Troll, samt att bara gå 30-minuterspromenader!! Får ju träna lite hemma, men jag funderar på att gå ut och hoppa hopprep eller nåt… Jag blir så omotiverad att springa när Trollis inte kan hänga på och Mysan är ju inte särskilt road av att springa med mig.. Sen sitter jag ju alldeles för stilla i skolan och att jobba inom telemarketing ger ju knappast nån motion heller!

Publicerat på 31 mars 2008, i Agility, Just nu, My, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Och nu är det SOMMAR(tid).

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: