Sjuk igen! Och så Mysans MH!!

Så har jag blivit megaförkyld igen!! Suck!! Så himla drygt och så onödigt för jag har så mycket att göra så jag har verkligen inte tid!! Men det är väl därför det kommer, för att jag stressar lite väl mycket just nu… Jag stannar hemma från skolan idag och jobbar hemifrån (som ni märker, hihi) men jag hade tänkt att jobba med telefonförsäljningen i morgon, men det vete 17 hur mycket man säljer när man låter lite smått sjuk??  Eller så köper kanske folk av rent medlidande??

My gjorde ju sitt MH i lördags, fast jag har haft lite för många bollar i luften för att hinna skriva om det. Men nu så!! Hon var duktig och kampade så fint, fast trasan var samma som till dom stora hundarna! Tyvärr så skulle vi komma dit vid 12, men fick inte gå förrän vid 15, vilket gjorde att My var ganska trött och seg och tyckte att vi faktiskt kunde åka hem nu… Hon var seg i första halvan tyckte jag, sen vaknade hon till lite!

Kontakt: My tyckte att det bara var segt och tråkigt att hälsa på folk så hon bara traskade runt. Hon följde med testledaren utan att engagera sig och lät sig klappas på också.

Jaja, ta på mig en stund då...

Lek: Hon började lite trögt och sen satte hon igång med världens grepp och drag så mentalbeskrivaren blev impad och sa att hade hon vägt 50 kg så hade hon dragit med sig testledaren! Och detta med den stora trasan som användes även till dom stora hundarna

"Jag ska DÖDA den där trasan!!!"

Lilla bytet: Här fattade inte My alls vitsen, frågan är om hon ens såg den. 1or rakt igenom.

Aktivitet: My nosade lite, gnagde på en pinne och pillade runt lite… Som en normal hund sa mentalbeskrivaren och hon fick en 3a!

Avståndslek: My följde med intresse men sprang inte fram. Så kul var hon inte. Jag hade förväntat mig att hon skulle skälla här och kanske hade hon gjort det om hon inte varit på klubben i över 3 timmar redan..

Dumpen: Här blev Mysan JÄTTEARG! Jäkla grej å fara upp så där!! Hon skällde och morrade men höll sig på avstånd. Hon kom fram först när jag satt på huk och pratade med overallen och hon tog ett par lovar runt den när vi skulle gå förbi."Okejdå , den var kanske inte SÅÅÅ farlig..."

Skramlet: My for iväg en rätt rejäl bit, fast mindre än 5 meter. Sen gick hon fram och kikade lite på kortsidan, och sen tog det en stund innan hon gick fram helt. Jag satt på huk innan hon gick fram helt till mig. Lite skumt tyckte hon att det var efteråt också när vi skulle gå förbi.

Spökena: My stod länge framför mig och skällde massor! Hon blev JÄTTEARG på dom där jäkla spökena och hotade med att äta upp dom och allt möjligt! Men när dom kom riktigt nära så skuttade hon bakom mig istället. Hon kom fram till spökena när jag gått fram och pratat med dom en stund."Jag ska DÖDA er om ni kommer närmre!!!"

"Hm, vad är det för nåt egentligen?"

Lek: Nu var hon snabbare att komma igång med leken och var snabbt på och kampade för fullt!

Skott: Hon studsade till när det smällde och avbröt leken fast jag fick igång henne igen. Under passiviteten studsade hon till också, men betydligt mindre andra gången. En 2a blev det, vilket ju är bra!!

Totalt: Jag är förvånad över att hon reagerade så mycket som hon gjorde på skramlet, för hemma så regerar hon knappt något om man tappar något etc. Dessutom så upplever jag att hon är snabbare fram för att kolla av om något händer, vilket hon inte heller gjorde här. Jag upplever nog att hon är tuffare än vad som visades på MHt! Hon fick 3or på kvarvarande rädslor, och det är nog inget jag tycker stämmer för hur hon är i vardagen!

Hon har ju mycket kamp i sig när jag leker med henne(och hon är på humör) och jag är glatt överraskad över att hon lekte med testledaren också!

Hon är inte så himla social, fast hon tycker om att ligga i knät på folk. En liten mattegris är hon! Hon är ju inte van vid att folk hälsar jämt på henne (här hälsar folk ganska sällan på mina hundar, är det några som gör det så är det barn) och jag tycker inte att det är konstigt att hon inte hälsar på folk som dessutom STÅR upp och inte direkt pratar med henne. Hon är ju van vid att inte göra det och sen ser hon ju mest ben och fötter på folk som står upp.

Jag hade förväntat mig mycket skall både vid spökena och vid dumpen, hon skäller gärna om hon tycker att något är skumt, och det gjorde hon ju definitivt!

Hon var duktig iaf och rejält trött efteråt!! Lilla söt-tussan

Publicerat på 10 april 2008, i Jobbelijobb!, Just nu, MH, Studierna. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Cissi:
    Roligt att läsa om Mys MH! Lipton ska göra sitt på söndag, blir spännande att se om han gör vad jag förväntar mig. Man vet aldrig säkert hur dom reagerar dom små liven! 😛

    Gilla

%d bloggare gillar detta: