Och nu är jag agilityinstruktör :)

Häromdagen fick jag ett mail som sa att jag numera är Godkänd Agilityinstruktör. Kul!! Särskilt med tanke på att jag redan haft andra gången med mina nybisar tilsammans med Ida För övrigt en härlig grupp hundar och människor sm har rätt attityd! Fart och glädje på plan!!

Idag ska jag vara tävlingsledare för lydnadsklass 1 och 2. En ganska dålig idé med tanke på att jag är förkyld och har hostat och nyst en hel del nu på morgonen… Vi får se hur det går…

Publicerat på 12 april 2008, i Agilitysektorn. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Reneth:
  Grattis härligt med nybörjarkurser. Iddi och pappa Svenssons går en sådan i Oskarshamn. Hon gillar det

  Namn:
  Hops han mes så klart.

  Namn:
  med ska det va.
  Dags att gå och sova …

  Gilla

%d bloggare gillar detta: