Å en ny vecka

Att vara TL i snö, regn och annat elände en förmiddag när man är förkyld är inte att rekommendera. Följden blir helt enkelt att det tar längre tid att bli frisk. Därför är jag fortfarande täppt och snuvig om vartannat, och börjar dagen genom att kraftigt nysa väldigt många gånger. Suck. Kanske skulle jag blir friskare snabbare om jag tagit det lugnare, men nu är det så att den lösningen helt enkelt inte är möjlig.

Igår blev det därför intensivt pluggande och skapande av några helt nya diagram innan jag åkte till Addici och jobbade i 8 timmar. Jag passade också Linnéas pappisar Rocky och Tage, som idag skötte sig ypperligt! Sen hämtade Linnéa alla hundarna på eftermiddagen, körde dom till BK, höll nybiskurs i agility och svängde sen hem med Trolleboll och Mys igen. Det är ett litet pyssel när man ska få ihop det… Hjälps man åt så går det iaf!!

Troll ser bättre ut, i morse lekte han till och med en stund med My och jag kunde inte se någon hälta efter det. Han har sett bra ut i flera dagar, men jag vågar inte släppa på honom för fullt, han går fortfarande mest i koppel, och sen lite lös när han är väl uppvärmd. Han har så himla mycket energi i sig så att det är svårt att släpa honom så att han inte far runt som en tokstolle, men han verkar ju klara det iaf som tur är!

Troll har lärt sig att gå upp på en låda med baktassarna nu när han varit skadad, han har kommit på att han har en bakdel med tassar på. Annars har det tyvärr inte blivit mycket träning, med sjuk matte som har tusen saker att göra så blir motivationen låg, hoppas den kommer tillbaka nu i veckan! My har lärt sig att hålla i apporten flera sekunder, några gånger han hon hållit i den så länge så att det skulle blivit godkänt på en lydnadsetta! Sakta med säkert så…

Publicerat på 15 april 2008, i Jobbelijobb!, Just nu, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Å en ny vecka.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: