Vitsippor!

Åh jag bara älskar våren och alla blommor som kikar fram! Det är ju så härligt när björkarna börjar skifta i ljusgrönt och spensliga grässtrån tittar fram under det bruna fjolårsgräset! Helt underbart!

Troll och jag har sprungit två gånger i veckan och kört ett par korta pass agility på smallhöjd. Han rör sig bra, det är inga problem att klara det för honom, fast det märks att han tappat kondition! Det är roligt att springa med honom och det går hypersnabbt för mig! Jag dras framåt i spåret i ett helt nytt tempo för mig och jag anstränger nog helt andra muskler än andra joggare, eftersom jag i princip får bromsa hela tiden! Men träningsvärk får jag iaf, även om jag orkar betydligt längre med Trolls hjälp!!

Jag ringde Folksam om simningen och det är så dumt att det måste ha kostat över självrisken (1500 kr) hos veterinär innan jag kan få ut något på rehab! Så att om jag ska få simningen på försäkringen så måste jag i praktiken gå tilbaka till veterinären och be om att få röntga honom eller nåt, för att nå upp till 1500 kr! Idag ligger vi på runt 800 kr i veterinärkostnader… Vi får se hur det blir med det, jag har inte bestämt mig… Det blir ju så mycket pengar, jag funderar på att p-spruta My också, för att se om hon håller igång i sommar då utan att bli deprimerad och det kostar ju lite det också… Risken finns ju där för livmoderinflammation, men om det funkar å andra sidan så vill jag ju kastrera henne ändå.. Men det är inte ett helt lätt val.

Nu blir det bilder från i torsdags, HEEELT underbart med alla vitsippor!!!

En liten blåsippa bland allt det vita!

My njuter i solen!

Troll i ett vitsippehav

Fina hundar bland fina blommor!

 

Å en hasselknopp med en liten snytbagge på!

Ha det så gott i vårsolen!!!

Publicerat på 26 april 2008, i Foto, My, Rehab, Skador, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Lotta:
  Hejsan!
  Ååååå, vilka härliga bilder….måste nog också snart ge mig ut och plåta 🙂
  Ha det gott//Lotta

  eva marie:
  jaa, fotografiera på våren, underbart! hoppas du har det bra i stockholm! karmar

  Reneth:
  Oj det var trist med Troll. Häftigt med så mycket vitsippor. Kennelträffen är 12 och 13 Juli. Vi måste ju ha en stuga som jag kan vara i så vi fick vara ute i tid. Yacki och Belle trivs i Tranås

  Maria o Anni:
  Man kan inget annat än att bli glad av dessa underbara bilder

  Anna & vättarna:
  Nu har jag också fotat obligatoriska vitsippebilder, finns att beskåda på hemsidan Det är ju helt underbart med alla blommor!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: