Uppdatering

Hej och hå, det blir lite tid mellan uppdateringsvarven… Men så händer det ju kanske inte jättemycket på hundfronten just nu. Det byggs muskler och det tränas vallning och agility och så badas det hund med det makalöst dyra schampot från Hundparadiset! Schampot, som kostade 137 kr för en halvliter var faktiskt också makalöst bra och sanslöst drygt! Kvalitet kostar tydligen, iaf i schampokretsar…

Trollebollen fick sina lår mätta i veckan och dom har gått från att vara 33 cm runt höger och 35 runt vänster till att vara runt 36-37 på båda!! Träningen lönar sig alltså! Nu, när han också är jämnt musklad, så kan man ju köra på med träningen också! Vi har ju sprungit dryga milen per vecka nu i 4 veckor, gått med viktmanchetter varannan dag och tränat lite vallning och agility på låg höjd. Dessutom så har vi gått över från koppel och halsband (som Troll drar i med tyngden på vänstra sidan så att han bygger på de ojämna musklerna) till sele på Troll och midjeband på mig med stretchkoppel. Mycket bättre, både för mig och Troll, båda får jobba jämnt med musklerna på båda sidor! Vi vallade igår en sväng och Troll var lite het, men gick ändå bra. Delningen gick kanon! Jämfört med hur det brukar gå vill säga.. Han snurrar ibland åt fel håll, vill gärna hålla koll på andra flocken också. Jag skulle vilja gå kurs eller liknande nu med honom, vill att nån kollar på oss så att jag får tips på vad jag ska tänka på. Det var ju länge sen som vi vallade ordentligt.

Myspys har inte tränat något särskilt den här veckan. Det har varit fullt upp!

Vi har haft avslutning på våra agilitykurser! Våra deltagare var nöjda, men ville ha fler tillfällen, så det är nog nåt vi får ändra på… Dom har varit fantastiskt duktiga!! Vi hade en tipspromenad på teorin som vi gått igenom och halva gänget hade alla rätt! Däremot missade alla på utslagsfrågan som var hur många starter det var i agility under 2007 i Sverige! Svårt att tänka sig att det skulle vara så många som över 63 tusen…

Min sommar börjar ordna upp sig! Sakta men säkert så blir det en plan, som kommer att göra att jag faktiskt går plus ekonomiskt i sommar! Härligt! Jag börjar med att jobba 1 vecka på Addici med telefonförsäljingen. Sen blir det en vecka ledigt innan läderbaggeinventeringen för SLU sätter igång! Kanonsabotören och Värmlandsveckan i juli, sen förmodligen instruktör på västgötalägret, syskonträff och Frövi! Dessutom har jag klämt in en sommarkurs i MatLab, det program som jag jobbat mest med under exjobbet. Fullt upp med andra ord och bara en helg helt ledig under juli. Men kul och ekonomiskt lönsamt blir det nog ändå!!

Publicerat på 19 maj 2008, i Agilitysektorn, Jobbelijobb!, Rehab, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Uppdatering.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: