Grävlingsbebisar!

Idag på morgonen åkte vi och vallade och till min stora förtjusning hittade vi två grävlingungar som lekte i diket bredvid cykelvägen!! Så himla söta!!! Attans att jag inte hade kameran med mig, men ett par bilder med mobilen fick jag iaf till!Grävlingbebis!!

Själva vallningen gick bra, det känns som att Trolleboll fått lite bättre grepp om away/come bye och har bättre koll på pipan också. Jag med för den delen!!

Vi var ute hos pappa i helgen och fixade lite med bilen, nya tändstift har den fått nu och jäklar vilken skillnad det gjorde!! Jag bytte i april, men sen har den gått så hackigt så Victor misstänkte att lilla FAT inte gillade Biltemas tändstift, och det verkar han ha haft helt rätt i!! Jag fick med mig kameran dit iaf och fotade pappas nya vindkraftverk! Det är lite snyggare än vad dom brukar vara tycker jag, med en grön-grå färgskala iställer för de helt vita. Men OJ vad stort det är, kolla vad pytteliten Victor är i förgrunden!!

Jättestort!!

Det är så himla skönt där ute på slätten, när det sommi söndags inte blåser alls. Då är det helt tyst, det enda man hör är fåglar och insekter. Helt rofyllt!! Och blommor överallt i hagarna… Så jag passade på att fota bulleblomster också!!

Med tillhörande spindel och lus...

O en liten fluga!

Vid stallet bor det ett hängbukssvin som heter Grise-Fia och hon är väldigt charmig!

Grise-Fia

Och en sista bild på Troll, som inlett badsäsongen!

Publicerat på 27 maj 2008, i Foto, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Heléne,Mick&Tiger:
    Hello!
    Ja, han är söt som socker den lille. Hoppas nu bara tån läker som den ska. Himla otur!
    Tack för grattis! Vi ses och hörs. Hälsa dina fyrbetna!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: