Inoff i Åtvid nummer 2

Har inte haft tid att blogga nu, tusen saker att göra hela tiden! Vovvarna har fått lite bristfällig träning nu också, måste åtgärda det till Kanonsabotören!

I onsdags var det iaf 2a cuptillfället i Åtvidaberg och vi satt emallanåt i ösregn och var väldigt glada äver att jag hade paraplyer i bilen… Troll och jag startade i båda klasserna med blandat resultat. Man kan ju förstås inte förvänta sig att vovven är på topp när man aldrig hinner träna…

Agilityklassen blev en disk, för att han drog in för tidigt vid en 270-graderssväng och tog hindret från fel håll. Men kf var bra och han rev inga hinder!!

Hoppklassen gick väldigt krokigt och inte alls särskilt snyggt… Men vi tog oss runt med 5 fel, en rivning som kom sig av att vi hade ett gravt missförstånd innan och Troll vände och krängde sig över hindret och fick då med sig bommen. Två missförstånd, samt att jag var tvungen att gå längre upp än beräknat efter en tunnel så att jag inte hann med ett byte, gjorde att jag var väl sådär halvnöjd med min insats. Jag är däremot väldigt nöjd över frånvaron av slarv=rivningar från Trolls sida!

Idag ska jag och Anna-Carin till Öland för att kolla på SM i agility! Då ska vi heja på Eva-Marie, Anna, Åsa, Bea, Eva, Ann och alla andra som jag säkert glömt nämna just nu!! Lycka till allihopa!

Publicerat på 13 juni 2008, i Agility, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Inoff i Åtvid nummer 2.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: