SM!

I år var vi med på SM! Som publik, men ändå! Stressigt värre var det att hinna se alla duktiga som vi ville se!

Det var jättekul att se Trollis släktingar och alla kompisar som var där!! Ni var så himla bra allihopa, det är en stor inspiration att se er

Den som kom allra bäst resultatmässigt var Eva-Marie och Piraya som tog bronset!!! Så himla duktiga!!! GRATTIS!!!

Malin och Swift kom på 8e plats och hade den snabbaste tiden i båda finalloppen!!! Nästa år tar ni det!!!

PapiLone Stars med bl a Eva-Marie, Åsa och Eva kom 4, fast dom skulle egentligen fått silver. Duktiga var dom iaf, strongt att göra såna bra lopp!

Det tråkigaste med SM var att min mobil försvann. Det har varit ett par dagars oro, utan aning om var telefonen befinner sig och om den blev stulen, men nu vet jag att den är på polisstationen i Kalmar!! Så jäkla skönt att veta att jag får tillbaka den!!!!

Jag kom hem med en massa träningsinspiration och jag och Anna-Carin åkte ut och tränade redan igår på några passager från SM. Starterna från small-hopp både laget ochindividuellt på söndagen och slutet på large-hoppklassen blev det och det gick riktigt bra!! Vi behöver handlingsträning och det blev det!! My körde alla övningar också, fast jag gjorde dom aningen lättare och hon gick ASBRA!! Riktig fart på henne och motiverad som tusan så kampade hon med fluffet. Härligt att se henne med sån fart och fläkt!!

Trolleboll ska vara med i ett lag!! Index och Heba ska tillsammans med Troll kämpa i ett nybislag, förhoppningsvis så säger vår tilltänkta fjärde medlem ja också! Det är bara klass 1-hundar och border collies och vårt mål är SM 2010! Men vi får se hur det går, Index får inte ens starta officiellt förrän i oktober och ingen av dom är ju särskilt rutinerad. Nu måste vi komma på ett namn och ha lagträningar och åh, vad skoj det ska bli!!!

Idag har vi vallat på fm och det gick riktigt bra! Fick in motsträviga får i fållan två gånger och Troll var jätteduktig!!! Och vi fick till två bra delningar också, fast det är inte riktigt tävlingsklart ännu. Vi gjorde ett hämt med Barbro vid flocken och Troll saktade in, men tog mitt högerkommando och fortsatte med vis tvekan upp till kl 12. Det var längesen som vi gjorde hämt med nån stående hos fåren så jag är glad att han gjorde det såpass bra. Några fler gånger så sitter det nog igen. I fråndrivningen så tvekar han när avståndet blir för stort, men det går sakta framåt!

Publicerat på 17 juni 2008, i Agility, My, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Reneth:
  Surfar in för att kolla hur det gick med mobilen. Skönt att den har kommit till rätta
  Mitt bäcken hoppade urled efter SM vilken himla tur att det höll sig där det skulle på Öland
  Kram
  Reneth

  Gilla

%d bloggare gillar detta: