Tätsemester

Jag och Victor åkte i tisdags iväg på en liten minisemester i tält! Vi stannade i Västervik en natt och kuskade sedan ner till Kalmar och plockade upp min mobil, sen åkte vi till Öland en sväng och sen kuskade vi tillbaka till Västervik och firade midsommar där! Måste säga att jag är grymt imponerad av tältet som är 25 år gammalt och som trots det klarade åskskurar och halv storm… Vädret var ju nämligen inte helt på vår sida, särskilt inte på midsommarafton där åskan skrällde och regnet smattrade…  Inget badväder alls, även om Troll förstås glatt badade ändå! Vi övriga höll oss på stranden…

Det var grymt härligt och mysigt att vara på resande fot i några dagar! Eftersom Victor bor i Stockholm så ses vi ju inte alltför ofta och därför var det extra mysigt att ha 5 dagar att bara umgås, grilla, laga mat på spritkök, gå längs sandstranden på Öland och klättra på klipporna i Västerviks skärgård och mata gräsänderna, bläsänderna och svanarna med limpa. Urhärligt!!! Jag har väldigt mycket bilder, en del av dom kommer in här vartefter. Vi var också och testade Öland BK:s agilitybana och det funkade helt okej!  Så himla bra att kunna åka in och träna ett pass även om man inte är hemma, tack snälla ni som var där när vi kom förbi och som lät  oss träna en stund!

Nu sitter jag med mitt sommarprojekt nummer 2 (efter läderbaggarna..), nämligen MatLab. Jag ska läsa 7,5 poäng MatLab, vilket är ett program som jag delvis redan kan, men som det är bra att kunna mer om. Dessutom är det ju bra att ha det på papper att man kan det!

Publicerat på 22 juni 2008, i Just nu, Studierna. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Frida:
    Hej hej!

    Det låter som ni haft en härlig liten semester =) Synd bara med vädret, får hoppas det väder snart. Vi åker gärna med till fåren, bara att slå en signal så hänger vi på =) Ska bli spännande att se hur Isa reagerar!!

    Kramar

    Gilla

%d bloggare gillar detta: