Matlab och agility

Jag hittade deadline för den första inlämningsuppgiften i MatLab-kursen igår och den var… IGÅR!! Det blev rätt så stressigt att hinna med 40 timmars jobb på 1 dag, men det gick! Och dessutom blev jag godkänd på uppgiften såg jag idag!!

Jag och Anna-Carin var statister åt Eva-Marie idag. EM behövde filma sig som agilityinstruktör och det är ju klart man ställer upp! Det var riktigt kul och framför allt så upptäckte jag att jag och Trolle behöver träna på tajta bakombyten… Det kan ju vara rätt så bra att kunna i framtiden.. EM tog tid när vi testade olika varianter av handling och det är ju verkligen jätteintressant att kunna jämföra!

Efteråt körde jag My en stund och hon kan verkligen konsten att göra mig tokförbannad!! Sist vi tränade så gick hon jättebra och kampade och sprang jättefint, vilket gjorde att jag hade lite förväntningar idag. Kanske är det det som är trixet? Hon går bra när jag inte har några förväntningar och kasst när jag har det..?

Idag gick hon bra i ca 1 minut, sen slutade hon springa som en sån där leksak som man måste dra upp igen, nosen åkte ner i backen och varvat med godisletandet så tog hon sig framåt likt en långsamt galopperande ardenner. Storleksskillnaden mellan de båda är ju hissnande, men ändå, sävligt lunkande tar hon sig fram och går sedan långsamt genom slalomet. När jag sen ska belöna henne med tussen som hon brukar gilla, då står hon bara där med öronen rakt ut och tittar på mig.  Och jag kan inte hjälpa det, jag exploderar och måste sparka på något för att inte ätas upp av frustration.

För en vecka sen kändes det som att det kanske bor en liten tävlingshund i henne, att jag bara behöver ge henne tid och lagom med träning så kommer hon bli kanon, idag är jag övertygad om att hon skulle må bäst hos någon pensionär. Upp och ner…. men det finns säkert någon familj som skulle tycka hon är alldeles söt och underbar. Just nu känner jag mig mest ledsen över alltihop…

Publicerat på 23 juni 2008, i Agility, My, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Reneth:
    Tråkigt att med lilla My dubbelt upp för hon hade nog passat hos mig, men jag har ju Iddi. Tänkte att Doris kanske hade någon som hon kunde rekommendera då svarade hon tillbaka på listan. Vill inte lägga mig men ligger ju här och väntar på att bäckenet ska ligga på plats, så då blir det att man tänker på både det ena och det andra. Hoppas det löser sig för er och My hittar rätt så småningom
    Kram
    Reneth

    Gilla

%d bloggare gillar detta: