Valla, hoppa

Troll och jag vallade på fm. Det var full storm och kanske inte det mest kontrollerade passet vi kört. Men det gick skapligt ändå! Fåren sprang som tokar och Troll måste VERKLIGEN lära sig höger och vänster… Visslan satt inte alls idag heller. Men jag delade av en flock och drev den runt den stora flocken och han är rätt duktig på att veta vilka får det är som gäller. Han håller isär och fokuserar rätt. DUKTIG!!

Frida, Henke och lilla Isa var med och hon kollade in fåren för första gången! Dom var lite intressanta att kika på, men inte alls lika roliga som fårbajset! Det gäller att prioritera, men snart nog så kommer hon nog prioritera annorlunda! Hur söt som helst är hon den lilla sötnosen!!! Henke hade med sig kameran och jag har fått ett smakprov här:

Kolla in Trolls öra i blåsten:P

På kvällen var det agilitydags. Vi ställde upp en apsvår hoppbana frånÅsa Emanuelssonkursen. Riktigt svår slalomingång och ett par blindbyten var det, men jag tycker att vi klarade den bra, även om vi inte satte den felfritt. Framför allt blev slalomingången svår, inte ens Yra, den enda klass 3-hunden i gänget satte den direkt. Jag hade iaf en bra känsla i magen till slut och jag HANN, härligt!

Anna fotade Trolleboll i slalomet:

My gick bra idag, varannandagsväder på pluttan. Tog alla balanshinder och dessutom med snygga kf på balansen! Duktig tjej!! Tog ett par kort på henne som blev riktigt bra!!

Publicerat på 24 juni 2008, i Agility, Foto, My, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Valla, hoppa.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: