Ozz och fåren!

Vi har vallat ganska mycket den senaste tiden! Till exempel har vi tränat på malteserkors, delning, singling, turn back och fråndrivning! Måånga svåra grejer, men jag upplever att Troll är lugn och sansad och beter sig vuxet och moget i dom flesta situationer. Det är så trevligt att jobba med honom hos fåren nu, för det händer inga konstiga oväntade grejer utan vi klarar ut allt! Även om det ibland inte blir sådär snyggt som man vill ha det, så klarar vi saker! Det är en häftig känsla!! Det är synd att det inte är fler tävlingar i närheten och att jag är upptagen typ alla helger. Det är en IK1a i närheten (Gamleby) den 9 juli, men det känns ju himla tajt.. Det finns dock platser kvar så det går ju att efteranmäla… Någon som har lust att hänga på??

Man borde verkligen bo runt Stockholm!! Där finns det en massa IK1or i Södertälje och Storvreta och Nynäshamn… Men det är långt att åka själv för en start tycker jag!

Eva-Marie och Ozz hängde med till fåren idag! Ozz är en tjej med fart och släpper man henne på fåren så får dom nog springa!! Det gjorde vi alltså inte… Istället fick Ozz gå lös runt fållan och jäklar vad hon balanserade snyggt!!! I ca 20 sekunder, sen åkte svansen upp och det blev bara lek och bus… Men hon håller på och tänder, det är helt klart!! Så himla häftigt att se henne, liten och gänglig, men en massa attityd! Jag tyckte man kan se rätt mycket kraft i henne, det ska verkligen bli spännande att se vad det blir av henne när hon blir stor!!

Jag har gjort en investering också, tält, stor luftmadrass och sovsäck, dessutom ett spritkök och kylväskor!! Nu jäklar så ska här campas på tävlingar framöver! Bara det inte regnar för mycket så blir det nog kanon, tror jag!

Publicerat på 01 juli 2008, i Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Åsa o toktassarna:
  Brr, luftmadrass är ganska kallt att campa på tycker jag

  Åsa o toktassarna:
  Dåså! Fårskinn är åxå skönt att sova på…

  Ninnie:
  Luftmadrass, liggunderlag ovanpå isolerar bra och fårskinn på det – du kommer aldrig att vilja kravla dig upp!

  Sally:
  Vilka söta hundar! Hur gamla är dom?

  Åsa o Lovis:
  Haha, ja, lägg honom underst så fryser iaf inte du

  Sally:
  Kul att du kikade in på min blogg!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: